«Θα πέφτουμε σαν τα κοτόπουλα»: Η απίστευτη ανάρτηση του Λεωνίδα Μπαλάφα για τις μάσκες και τον Μπιλ Γκέιτς (Pic)

«Συνέχισε!»: Ο Λεωνίδας Μπαλάφας βρήκε τον πιο ανέλπιστο «σύμμαχο» για τις μάσκες και τον Μπιλ Γκέιτς (Pic)

«Χαμός», φυσικά, στα social media...

Ο Λεωνίδας Μπαλάφας ήταν το πρόσωπο των τελευταίων ημερών, καθώς μια ανάρτησή του για τις μάσκες, τον κορωνοϊό, τις κεραίες 5G και τον Μπιλ Γκέιτς έγινε viral πάρα πολύ γρήγορα, προκαλώντας σωρεία αντιδράσεων.

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που κάτω από το συγκεκριμένο ποστάρισμα σχολίασαν πως ο καλλιτέχνης είναι «ψεκασμένος», ενώ υπήρξαν αντιστοίχως πολλοί που τον υπερασπίστηκαν, τασσόμενοι στο πλευρό του.

Πάντως, ο γνωστός σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος, που διοργανώνει το φεστιβάλ “Samano”, φρόντισε να… κόψει τον Μπαλάφα- ο οποίος επρόκειτο να εμφανιστεί και να τραγουδήσει εκεί- λόγω της τοποθέτησής του για την πανδημία. 

Ωστόσο, ο τραγουδιστής βρήκε έναν πασίγνωστο «υποστηρικτή» που τάχθηκε στο πλευρό του: τους Active Member, το διάσημο hip hop (low bap, για την ακρίβεια) συγκρότημα, που επίσης θα δώσει το «παρών» στο “Samano”.

Στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook, λοιπόν, οι Active Member έγραψαν «Συνέχισε να λες ό,τι πιστεύεις» για τον Μπαλάφα, προκαλώντας σφοδρότατες επικρίσεις στα σχόλια από κάτω. Βέβαια, το post του κορυφαίου hip hop συγκροτήματος ever στην Ελλάδα προφανώς επικεντρωνόταν στην ελευθερία του λόγου και όχι τόσο σ’ αυτή καθαυτή την τοποθέτηση του καλλιτέχνη, όμως μετά τον «χαμό» που προκάλεσε κατέβηκε.

Στην συνέχεια, όμως, αντικαταστάθηκε από εξής δηκτικό σχόλιο, ως απάντηση στα όσα συνέβησαν μετά την στήριξή τους στον Μπαλάφα:

«Συνέχισε!»: Ο Λεωνίδας Μπαλάφας βρήκε τον πιο ανέλπιστο «σύμμαχο» για τις μάσκες και τον Μπιλ Γκέιτς (Pic)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.