Αλέξης Κούγιας: «Ο Δημήτρης Λιγνάδης θα αθωωθεί» (Vid)

«Πες στην ποuστ@ρ@ θα τον γ@@@σω»: Άγρια επίθεση του Κούγια σε δημοσιογράφο του Πέτρου Κουσουλού (Vid)

Από τη λεκτική επίθεση δε γλίτωσε και γνωστός δικηγόρος.

Συνεχίζεται σήμερα η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου και στην αίθουσα του δικαστηρίου υπήρξε μία πρωτοφανής επίθεση, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες δημοσιογράφους, του συνηγόρου της κατηγορουμένης για παιδοκτονία, Αλέξη Κούγια, προς δημοσιογράφο που εργάζεται στην εφημερίδα του Πέτρου Κουσουλού.

Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ της η εκπομπή Super Κατερίνα του ALPHA και το tlife.gr, ο δικηγόρος μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία του συγκεκριμένου δημοσιογράφου του Πέτρου Κουσουλού, του επιτέθηκε λεκτικά με χυδαίους χαρακτηρισμούς ενώ άφησε υπονοούμενα και κατηγορίες προς τον συνάδελφό του Απόστολο Λύτρα.

«Πες στην ποuσ@@ρα με τα πράσινα παπούτσια, θα τον γ@@@σω. Αν ξαναγράψετε για μένα, θα σας γ@@@σω αρχ@@@! Τι είμαι εγώ, Λύτρας να μου δίνετε υποθέσεις; Θα την βρω την αδ@@@ρα με τα πράσινα παπούτσια», είναι οι φράσεις που υποστηρίζουν τα ρεπορτάζ ότι χρησιμοποίησε ο Αλέξης Κούγιας κατά τη λεκτική του επίθεση.

Οι φράσεις δεν είναι καταγεγραμμένες καθώς η επίθεση έγινε πριν ξεκινήσει η δίκη και εισέρθουν στην αίθουσα οι δικαστές αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ η αίθουσα ήταν γεμάτη από μάρτυρες.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.