«Έβαλε μπράβο να μου επιτεθεί»: Κακουργηματική δίωξη στην Super Κική - Παραμένει στη φυλακή (Vid)

«Έβαλε μπράβο να μου επιτεθεί»: Κακουργηματική δίωξη στην Super Κική – Παραμένει στη φυλακή (Vid)

Τι υποστηρίζουν οι δύο πλευρές.

Η Super Κική κατηγορείται για ληστεία κατά συναυτουργία καθώς και για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και έλαβε προθεσμία από τον εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί. Σύμφωνα με την καταγγελία του μηνυτή οι τρεις γυναίκες έβαλαν έναν άνδρα, γνώστη πιθανότατα πολεμικών τεχνών, να τον χτυπήσει αλλά αποπειράθηκαν να του αρπάξουν και το κινητό το οποίο έχει εξαφανιστεί.

O δικηγόρος της Super Κικής ύστερα από τη δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα που ασκήθηκε στη γνωστή influencer δήλωσε στον ALPHA ότι η θέση κατηγορουμένων είναι πως δεν έχουν καμία απολύτως εμπλοκή στις πράξεις για τις οποίες κατηγορούνται.

«Πολλά χρόνια κρατάει αυτή η κολόνια. Η κοπέλα προσπαθεί να ξεφύγει αλλά δεν μπορεί. Είμαστε χρόνια φίλες και έχω βαφτίσει και το παιδί της. Έφτασε ο κόμπος στο χτένι, έμενε σπίτι μου τους τελευταίους τρεις μήνες. Αυτός δεν έπαιρνε από λόγια με τίποτα. Του είχε κάνει τέσσερις μηνύσεις. Το μόνο εμπόδιο στη ζωή της ήταν μόνιμα αυτός ο άνθρωπος» ανέφερε σε δηλώσεις της η Σούπερ Κική ενώ συνέχισε:

«Εμένα με πήρε 8 η ώρα το πρωί και μου λέει “έλα, έχει έρθει”. Μου φώναζε βοήθεια και με έπαιρνε η μικρή (σ.σ. η 10χρονη κόρη της φίλης της). Φεύγω με τις πιτζάμες, καλώ την αστυνομία για να τον πάρουν. Έρχεται η αστυνομία, μας παίρνουν στο τμήμα και μας κάνει αυτός μήνυση ότι και καλά εμείς του το είχαμε στήσει. Βγάζει απόφαση ο εισαγγελέας σε κλάσματα δευτερολέπτων, “όλοι μαζί κρατήστε”. Δεν πα’ να χτυπιέμαι εγώ και να τους λέω “παιδιά είμαι δημόσιο πρόσωπο”»

Ο συνήγορος του μηνυτή κ. Θεοδωρόπουλος ανέφερε, μιλώντας στο TLive: «Έχει υποστεί ξυλοδαρμό βαρύτατο από άνδρα αγνώστων στοιχείων, αλλά τον έχει αναγνωρίσει στην ελληνική αστυνομία και ήδη κινείται η αυτόφωρη διαδικασία για να συλληφθεί. Ο άνδρας αυτός ήταν συνοδεία της κυρίας Κικής. Με τη σύντροφό του έχουν διαφορές και έχουν μηνυθεί εκατέρωθεν.

Τον παγίδευσαν. Εστάλη μήνυμα να πάει σε συγκεκριμένο μαγαζί και εκεί που βρισκόταν αμέριμνος, ένας άνδρας του κατάφερε το πλήγμα αυτό. Δε γνώριζε τίποτα. Νόμιζε πως θα συζητήσουν, να λύσουν τη διαφορά.

Ο εισαγγελέας θεωρεί τη Super Κική ως ηθική αυτουργό της σωματικής βλάβης που έχει υποστεί ο εντολέας μου. Αυτός ο περαστικός είναι ο άνθρωπος που είχαν φέρει στο δικαστήριο για να απειλήσει τον εντολέα μου. Καμία από τις τρεις γυναίκες δεν έχει σημάδια».

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.