«Έβαλε μπράβο να μου επιτεθεί»: Κακουργηματική δίωξη στην Super Κική - Παραμένει στη φυλακή (Vid)

Άγριο επεισόδιο με αστυνομικούς και τη Super Κική: «Τους έβρισε και τους χαρακτήρισε μπάτσους των 600 ευρώ» (Vid)

Τι κατήγγειλε ο εκπρόσωπος των αστυνομικών.

Αποκαλύψεις για τη συμπεριφορά της συλληφθείσας Super Κικής προς τους αστυνομικούς κατά τη διάρκεια της κράτησής της έκανε ο πρόεδρος της Ένωσης των Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γιώργος Καλλιακμάνης, στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Λιάγκα.

«Κατ’ αρχήν εγώ δεν είμαι δικαστής για να δικάσω. Διάβασα κάποια πράγματα, αντιλαμβάνομαι και δίνω πάντα άλλοθι στους ανθρώπους. Αντιλαμβάνομαι ότι μπορεί κάποιοι από τα θέματα που είχαν με τον πατέρα τους ή με οποιονδήποτε άλλο, να έχουν κάποια θέματα και μπράβο τους που τα αντιμετώπισαν, αν τα αντιμετώπισαν. 

Όμως, δεν είναι συμπεριφορά κάποιοι να πηγαίνουν στα κρατητήρια της Αστυνομίας και να βρίζουν τους αστυνομικούς και να τους λένε “βλάκες, εσείς μπάτσοι εσείς των 600 ευρώ”. Έτσι καταντήσαμε τον Έλληνα αστυνομικό», δήλωσε ο κ. Καλλιακμάνης εξοργίζοντας τον Γιώργο Λιάγκα ο οποίος ξέσπασε κατά της instagrammer

«Να δούμε ποιοι είναι οι celebrities, που βγαίνουν κι έχουν άποψη και τους δίνουν βήμα στα κανάλια. Γιατί εγώ προσωπικά έχω υποστεί από τη συγκεκριμένη κυρία… Βγαίνει κάθε εβδομάδα σε μία εκπομπή για να βρίσει εμένα. Γιατί κάποιοι της δίνουν βήμα. Όχι προφανώς επειδή έχει υπόσταση, αλλά επειδή θα πει κάτι εναντίον του Λιάγκα».

Στη συνέχεια έγινε σύνδεση με τον δικηγόρο της Super Κικής ο οποίος αρνήθηκε τις κατηγορίες και η συζήτηση συνεχίστηκε σε έντονο κλίμα με τον συνήγορό της και τον πρόεδρο των Αστυνομικών να έχουν φραστικό επεισόδιο ζωντανά στον αέρα του Πρωινού.



 


Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.