Σύλληψη Super Κικής: Aυτός είναι ο λόγος που της πέρασαν πισθάγκωνα χειροπέδες όπως συμβαίνει με τους κακοποιούς (Vid)

Σύλληψη Super Κικής: Aυτός είναι ο λόγος που της πέρασαν πισθάγκωνα χειροπέδες όπως συμβαίνει με τους κακοποιούς (Vid)

Tι υποστηρίζει η ίδια για τις κατηγορίες.

Στην εκπομπή Super Κατερίνα ο δικηγόρος της συλληφθείσας Super Κικής υπερασπίστηκε την πελάτισσά του μετά τις κατηγορίες που έκανε ο πρόεδρος της Ένωσης των Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γιώργος Καλλιακμάνης, για εξίβρυση προς τους αστυνομικούς από την influencer κατά τη διάρκεια της κράτησής της.

Στο πάνελ συζητήθηκε ο λόγος της μεταγωγής της Super Κικής ούσα πισθάγκωνα δεμένη με χειροπέδες, μία κίνηση που θύμισε μεταγωγές κακοποιών με βαριά κακουργήματα. Η ίδια φέρεται να δήλωσε κατά τη μεταγωγή της με τις χειροπέδες ότι τη μεταφέρουν σαν να είναι ο Πάσαρης.

Σε τηλεφωνική του παρέμβαση ο Σταύρος Μπαλάσκας, πρώην εκπρόσωπος των αστυνομικών, εξήγησε στο πάνελ της εκπομπής ότι κατά τη μεταφορά ή τη μεταγωγή κάποιου συλληφθέντος οι αστυνομικοί εκείνη την ώρα αποφασίζουν ανάλογα με τη συμπεριφορά του τον τρόπο με τον οποίο θα «δεθεί» ή όχι με χειροπέδες.

Ο συνήγορος της Super Κικής αρνήθηκε το περιστατικό της εξύβρισης των αστυνομικών και ζήτησε από τον αστυνόμο που κατήγγειλε ότι τον είπε βλάκα και μπάτσο των 600 ευρώ να εμφανιστεί και να κάνει μήνυση στην πελάτισσά του.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.