Eurovision 2023 | Αυτή είναι η πρώτη υποψήφια για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον φετινό διαγωνισμό

Eurovision 2023 | Στον «αέρα» η συμμετοχή της Ελλάδας – Κινδυνεύουμε με αποκλεισμό

Πόσο σοβαρός είναι ο κίνδυνος του αποκλεισμού.

Μεγάλος κίνδυνος ακόμα και για ακύρωση και αποκλεισμό από τη Eurovision 2023 κινδυνεύει η Ελλάδα μετά το εξώδικο που απέστειλε η Melissa Mantzoukis στην ΕΡΤ. Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η τραγουδίστρια κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα και αγωγή

Ο δικηγόρος της τραγουδίστριας μίλησε στην εκπομπή του ALPHA και ανέφερε μεταξύ άλλων ότι δεν πρέπει να στοχοποιούνται οι άνθρωποι που έχουν αδικηθεί, αλλά και πως για ότι συμβεί ευθύνεται αποκλειστικά η ΕΡΤ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ εάν μέχρι τις 8 Μαρτίου δεν έχει λυθεί το πρόβλημα, η ελληνική συμμετοχή είναι στον αέρα.

Τα αιτήματα της Melissa Mantzoukis στην αγωγή της είναι να αναγνωρισθεί η νίκη της στη διαδικασία επιλογή της ΕΡΤ , το οποίο αποτελεί και κύριο αίτημα αλλά επιπλέον επικουρικά και εφόσον έχει παρέλθει το χρονικό διάστημα για την ανάδειξη της ως νικήτριας να της καταβληθεί για ζημία το ποσό των 10.000 ευρώ και το ποσό των 150.000 ευρώ για ηθική βλάβη.
Με την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων αιτείται από τη Melissa Mantzoukis να παύσει προσωρινά η ΕΡΤ κάθε διαδικασία σχετικά με την εκπροσώπηση της χώρας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.