Βρέθηκε ο Μάριος Παπαγεωργίου; Το «μυστικό» που κρύβουν τα οστά που φέρονται να ανήκουν στον 26χρονο -  Οι σοκαριστικές φωτογραφίες του κρανίου (Pics)

Βρέθηκε ο Μάριος Παπαγεωργίου; Το «μυστικό» που κρύβουν τα οστά που φέρονται να ανήκουν στον 26χρονο – Οι σοκαριστικές φωτογραφίες του κρανίου (Pics)

11 χρόνια μετά την απαγωγή και τη δολοφονία του 26χρονου.

11 χρόνια έχουν περάσει από την απαγωγή και τη δολοφονία του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου, ο οποίος εξαφανίστηκε μυστηριωδώς τον Αύγουστο του 2012. Και οι τέσσερις κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του κρίθηκαν ομόφωνα ένοχοι, με τον  78χρονο «εγκέφαλο» Π. Μ. που οργάνωσε τα πάντα να καταδικάζεται σε ισόβια κάθειρξη και 20 χρόνια κατά συγχώνευση για ανθρωποκτονία από πρόθεση, αρπαγή, απόπειρα εκβίασης και συμμετοχή σε συμμορία.

Η σορός του Μάριου δεν βρέθηκε ποτέ αφού κανείς από τους δράστες δεν αποκάλυψε πού την είχαν κρύψει και  οι δικαστές κατέληξαν στο συμπέρασμα πως οι δράστες πριν την εξαφανίσουν, την έκαψαν.

«Ανοίξτε, έχει διαπραχθεί έγκλημα στην αυλή σας»: Σοκάρει η Αγγελική Νικολούλη για τη σορό του μικρού Άλεξ (Vid)

Μια «βόμβα», όμως, στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της περασμένης εβδομάδας, ήρθε να ανατρέψει τα πάντα. «Πω πω! Αν συμβεί αυτό, αν βγει αυτό, είναι αυτό που λέμε Θεία Δίκη. Έχουμε ‘βόμβα’ στα χέρια μας. Στα 28 χρόνια την έχω συναντήσει πολλές φορές τη Θεία Δίκη», είπε η Αγγελική Νικολούλη στον αέρα της εκπομπής, με τις απαντήσεις σχετικά με το μυστήριο τηλεφώνημα που έλαβαν στο πλατό του Mega, να δίνονται το βράδυ της Παρασκευής 24 Φεβρουαρίου.


Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος, η εκπομπή δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από κρατούμενο σε φυλακές ο οποίος υποστήριξε πως ξέρει πού βρίσκεται η σορός του Μάριου, υποδεικνύοντας μάλιστα το ακριβές σημείο -σε μια ορεινή περιοχή έξω από τα Δερβενοχώρια- που θα βρουν τα οστά του. «Έχω μια πληροφορία… Είναι για τον Μάριο. Για το πού είναι, κατάλαβες τώρα. Δεν μπορώ να σου πω τώρα από εδώ που είμαι. Είναι όμως εκατόν ένα τοις εκατό σίγουρο αυτό που σου λέω. Για το κρανίο σου μιλάω, έτσι; Υπάρχει και το σώμα στα πενήντα με εκατό μέτρα παραπάνω από εκεί», ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος, συνέχισε δίνοντας οδηγίες για το πώς ακριβώς θα φτάσουν στο σημείο που -όπως επέμεινε- βρίσκεται ό,τι απέμεινε απ’ τον Μάριο Παπαγεωργίου: «Σου είπα πώς θα στρίψετε και πού θα πάτε. Είναι και μια εκκλησία εκεί. Στο γεφύρι, εκεί στις πέτρες είναι από πάνω. Το κρανίο είναι εκεί σίγουρα, να ξέρεις. Είμαι 99,999 τοις εκατό ότι είναι εκεί αυτό που σου λέω. Για να ησυχάσει και αυτή η μάνα. Φίλε, σου είπα ποιος είμαι. Και όταν λέω κάτι να ξέρεις ότι ισχύει».


Βρέθηκε το κρανίο – Τρύπα από σφαίρα στο πίσω μέρος

Δημοσιογράφος του «Τούνελ», μαζί με τον σκηνοθέτη της εκπομπής έφτασαν στο χωριό που υπέδειξε ο φυλακισμένος και «οργώνοντας» την περιοχή βρήκαν το μακάβριο εύρημα: το κρανίο που φέρεται να ανήκει στον Μάριο. Ένα κρανίο που «μίλησε» πριν καν φτάσει στα χέρια των ανθρωπολόγων. Το θύμα έχει πυροβοληθεί στο κεφάλι.

Βρέθηκε ο Μάριος Παπαγεωργίου; Το «μυστικό» που κρύβουν τα οστά που φέρονται να ανήκουν στον 26χρονο -  Οι σοκαριστικές φωτογραφίες του κρανίου (Pics)

Βρέθηκε ο Μάριος Παπαγεωργίου; Το «μυστικό» που κρύβουν τα οστά που φέρονται να ανήκουν στον 26χρονο -  Οι σοκαριστικές φωτογραφίες του κρανίου (Pics)

«Βλέπω κόκαλα;», ακούγεται να λέει αρχικά ο ρεπόρτερ της εκπομπής με τον σκηνοθέτη να τον επιβεβαιώνει. «Το κρανίο φαίνεται να έχει σημάδι από σφαίρα. Πωωω…», συνεχίζει μόλις εντοπίζει το κεφάλι στο οποίο τους έστειλε γραμμή ο κατάδικος που επικοινώνησε με το «Τούνελ».


Αναμένονται η εξέταση από ανθρωπολόγο και τα αποτελέσματα του DNA προκειμένου να αποδειχθεί αν πράγματι το κρανίο αυτό ανήκει στον Μάριο Παπαγεωργίου.

Λίγο μετά τις αποκαλύψεις έφτασε και ένα -αναμενόμενο- απειλητικό μήνυμα για την Αγγελική Νικολούλη, η οποία μόνο να πτοείται δεν έδειξε. «Δε σχολιάζω! Δεν απαντώ, φιλάκια!», είπε γελώντας – μεταξύ άλλων!

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.