«Τη Δευτέρα θα προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν από τη διασωλήνωση»: Eξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση του Ανδρέα Μικρούτσικου

«Τη Δευτέρα θα προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν από τη διασωλήνωση»: Eξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση του Ανδρέα Μικρούτσικου

Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του.

Διασωληνωμένος στην εντατική παραμένει ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται εξαιρετικά κρίσιμη. Ο ίδιος, μερικές ημέρες πριν εισήχθη εσπευσμένα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Υγεία», καθώς είχε έντονη δύσπνοια.

Ο παρουσιαστής διαγνώστηκε με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού γι’ αυτό και μέχρι σήμερα παραμένει διασωληνωμένος, ωστόσο όπως αποκάλυψε ο συνεργάτης του Στέφανος Κωνσταντινίδης στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» η οποία βρέθηκε στα παρασκήνια του J2US, τη Δευτέρα θα γίνει μια προσπάθεια να τον ξυπνήσουν.

«Κοίτα να δεις… Είναι πολύ κρίσιμη η Δευτέρα επειδή ουσιαστικά θα προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν από τη διασωλήνωση. Όλοι του ευχόμαστε να είναι γερός, δυνατός και να τα καταφέρει και θα τα καταφέρει για άλλη μια φορά. Είναι η τρίτη φορά που μπαίνει στην εντατική. Αλλά ο Ανδρέας είναι νικητής, είναι μαχητής και τον περιμένουμε πώς και πώς να επιστρέψει», είπε και συνέχισε:

«Ο Ανδρέας είναι ο μπαμπάς μας, ο άνθρωπος που θα μου πει στα διαλείμματα ότι δεν πρέπει να υπερτονίσω αυτό, γιατί είπα εκείνο, θα μπορούσα να το πώ με άλλον τρόπο, με πολύ καλή διάθεση. Χαίρομαι πάντα όταν έχουμε διαφορετική γνώμη με τον Αντρέα και κάνουμε αντίλογο. Είναι ουσιαστικό πολύ αυτό, και είναι και καλό και για την τηλεόραση και για την εκπομπή και για τους τηλεθεατές».

Τέλος, ο Κωνσταντινίδης έκλεισε με μια προτροπή στον Ανδρέα Μικρούτσικο:

«Μας λείπεις πολύ, τελείωνε ρε, άντε, σήκω από κει ρε, τελείωνε και γύρνα!».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.