Νεκρή στα Τέμπη η μητέρα γνωστού ηθοποιού και ιδιοκτήτη escape room τρόμου (Vid)

Νεκρή στα Τέμπη η μητέρα γνωστού ηθοποιού και ιδιοκτήτη escape room τρόμου (Vid)

Από τον τρόμο και τον φόβο των escape rooms σε αυτόν της αληθινής τραγωδίας.

Η ταυτοποίηση των αγνοουμένων και των νεκρών είναι το επόμενο επώδυνο βήμα μετά την τραγωδία της σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη που άφησε πίσω τουλάχιστον 56 νεκρούς. Μία από αυτές ήταν και μητέρα γνωστού ηθοποιού που είχε κατέβει στην Αθήνα για να τον δει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Άννας Σταματιάδου στο Star, ανάμεσα στα θύματα βρίσκεται και μια 55χρονη γυναίκα, η οποία ήταν η μητέρα του ηθοποιού Θοδωρή Ελευθεριάδη. Ο ηθοποιός είναι και ιδιοκτήτης γνωστών escape rooms με θέμα τον τρόμο, τα ζόμπι και τον φόβο, με τον ίδιο να συμμετέχει πρώτα ως ηθοποιός και μετά ως σχεδιαστής σε παραστάσεις τρόμου.

Η 55χρονη γυναίκα είχε κατέβει στην Αθήνα για να παρακολουθήσει τον γιο της στη θεατρική παράσταση που έπαιζε, ωστόσο η επιστροφή της στην Θεσσαλονίκη θα απόβαινε μοιραία. Η άτυχη μητέρα του ηθοποιού βρισκόταν στο πρώτο βαγόνι της αμαξοστοιχίας που διαλύθηκε ολοσχερώς και δύο ημέρες πριν ο ηθοποιός σε ανάρτησή του είχε γράψει ότι η μητέρα του βρισκόταν στο τρένο και δεν είχε ακόμα νέα της.

Τρεις ημέρες μετά ο ηθοποιός ενημέρωσε για το τραγικό τέλος της μητέρας του και έγραψε στο Facebook μόνο δύο λέξεις: «Άδειο σπίτι».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.