Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας: «Φοβάμαι ότι θα φτάσουμε τους 50 νεκρούς»

Η απόλυτη φρίκη σε 2 λέξεις: Η ατάκα του σταθμάρχη μόλις ενημερώθηκε για τους πρώτους νεκρούς στα Τέμπη (Vid)

Τι ανέφερε συνάδελφός του που συνομίλησε μαζί του λίγο μετά το δυστύχημα.

Σε ρεπορτάζ στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Καλαφάτης, ανέφερε στο ρεπορτάζ του ότι ο ίδιος συνομίλησε με έναν συνάδελφο του 59χρονου σταθμάρχη ο οποίος ήταν μαζί του τις ώρες που ακολούθησαν τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο συνάδελφος του σταθμάρχη ανέφερε ότι ο σταθμάρχης άρχισε να μπαινοβγαίνει στο σταθμαρχείο εμφανώς αγχωμένος, νευρικός, άρχισε να καπνίζει μέχρι τις στιγμές που ξεκίνησαν να φτάνουν στο σταθμαρχείο της Λάρισας οι πρώτες πληροφορίες για τους νεκρούς.

«Όπως καταλαβαίνετε όσο περνούσε η ώρα αυξάνονταν οι πληροφορίες, αυξάνονταν ο αριθμός των νεκρών, μέχρι που κάποια στιγμή, τις πρώτες πρωινές ώρες, γύρισε και του είπε ότι “την πάτησα” προφανώς αντιλαμβανόμενος ότι έχει κάνει ένα τραγικό λάθος» ανέφερε ο Αλέξανδρος Καλαφάτης.

Ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ ερωτήθηκε από την παρουσιάστρια Σταυρούλα Χριστοφιλέα για το αν ρώτησε τον συνάδελφο του σταθμάρχη για το αν υπήρχε δεύτερο άτομο στη βάρδια, με τον Αλέξανδρο Καλαφάτη να λέει είπε ότι η απάντηση που πήρε από τον συγκεκριμένο μάρτυρα που μίλησε off the record ήταν ότι δεν υπήρχε δεύτερος σταθμάρχης και ήταν μόνος του στην υπηρεσία.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.