Έλενα Ακρίτα: Είπε αυτό που σκεφτόμαστε όλοι για τα Τέμπη

«Παραμυθιάστηκαν με τον τουρίστα»: Το status της Ελενας Άκριτα για τον Καραμανλή σφάζει χωρίς βαμβάκι

Οργισμένη απάντηση της δημοσιογράφου στην εκ νέου υποψηφιότητα του πρώην υπουργού Μεταφορών.

Mε μία οργισμένη ανάρτηση απάντησε η Έλενα Ακρίτα, από το προσωπικό της προφίλ στο Facebook, στην ανακοίνωση της εκ νέου υποψηφιότητας του Κώστα Καραμανλή στις επερχόμενες εκλογές, λίγες ημέρες μετά την παραίτησή του ύστερα από το τραγικό δυστύχημα της σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη.

«Ο κος Καραμανλής παραιτήθηκε αναλαμβάνοντας γενναία την πολιτική ευθύνη. Από την πλευρά της ΝΔ και του κου Καραμανλή δεν υπάρχει πρόθεση να μην είναι υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Οικονόμου με τα social media να παίρνουν φωτιά μετά την ανακοίνωσή του.

Η Έλενα Ακρίτα κάνοντας αναφορές και στους Μένιο Φουρθιώτη, Δημήτρη Λιγνάδη αλλά και στον Ανδρέα Πάτση, έγραψε χαρακτηριστικά:

«Εκλογές 2023: Ξανά υποψήφιος ο Κώστας Καραμανλής.
Όχι τίποτα άλλο, αλλά μερικοι παραμυθιαστηκαν από τη ψευτοσυγγνώμη του Τουρίστα. Αυτοί οι άθλιοι δεν έχουν ιερό, δεν έχουν όσιο, δεν έχουν τσίπα, δεν έχουν αρχές, δεν έχουν αξίες, δεν έχουν φιλότιμο, δεν έχουν αξιοπρέπεια.
Καρικατούρες θλιβερές, ανάξια πλάσματα, ικανά μόνο για ρεμούλες, μίζες, υποκλοπές και κουκουλώματα. Ψηφίστε τους Φουρθιωτηδες, τους Λιγναδηδες, τους Πάτσηδες κι όλη τη συμμορία που μάς έχει καταστρέψει τη ζωή».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.