«Αντί να κρύβεται από ντροπή…»: Ευθεία επίθεση Άδωνι στον Αντώνη Κανάκη - Η ατάκα που τον εξόργισε (Vid)

«Αντί να κρύβεται από ντροπή…»: Ευθεία επίθεση Άδωνι στον Αντώνη Κανάκη – Η ατάκα που τον εξόργισε (Vid)

Με tweets απάντησε στον σχολιασμό και τα ερωτήματα του παρουσιαστή.

Ο Αντώνης Κανάκης μέσα από το «Ράδιο Αρβύλα» εξέφρασε κάποιες σκέψεις του για το δυστύχημα των Τεμπών και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Άδωνη Γεωργιάδη και τη σχέση του με τον Άρη Πορτοσάλτε.

«Ο Άδωνις Γεωργιάδης, αυτή τη στιγμή νιώθει ότι στις προτεραιότητες του είναι να υπερασπιστεί τον Πορτοσάλτε. Για πες μας ρε Άδωνι, τι ακριβώς σχέση έχετε με τον Πορτοσάλτε; Είναι φίλος σου; Έχετε κάποια συνεργασία; Είναι μέλος του κόμματος; Τι ακριβώς συμβαίνει; Εσύ είσαι ένας πολιτικός και αυτός είναι ένας δημοσιογράφος υποτίθεται, ο οποίος υποτίθεται σε ελέγχει. Ποια είναι αυτή η τρέλα σου που πρέπει να υπερασπιστείς τον Πορτοσάλτε;».

«Ο κ. Κανάκης, που είχε δίπλα του επί χρόνια ως κολλητό και συνεργάτη του κάποιον που έκανε ό,τι έκανε και δήλωσε ότι “δεν το είχε καταλάβει”, αντί να κρύβεται από ντροπή το παίζει Τιμητής των πάντων και κατηγορεί τον καναλάρχη που δίνει βήμα στον ⁦Άρη Πορτοσάλτε και εμένα!», έγραψε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων στο πρώτο του tweet.

O Άδωνις Γεωργιάδης επανήρθε την Τρίτη με νέο τιτίβισμα στο οποία έγραψε:

«Μερικές περισσότερες σκέψεις για τη χυδαία επίθεση του κ. Κανάκη χθες σε μένα και στον ⁦@ArisPortosalte πρέπει να βάλουμε φρένο στον λαϊκισμό και στην τοξικότητα τώρα στην αρχή, πριν καταστρέψει πάλι την Ελλάδα όπως επί Αντιμνημονίου».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.