Ανατριχιαστικό! Το σκίτσο του γνωστού ηθοποιού για την τραγωδία των Τεμπών που συγκλονίζει (Pic)

Σοκαριστικός ο απολογισμός των νεκρών στα Τέμπη – Ο λόγος που δεν θα μάθουμε ποτέ τον πραγματικό αριθμό (Vid)

«Μόλις 4 σοροί ήταν αρτιμελείς και 12 αναγνωρίσιμες οπτικά».

Οι ταυτοποιήσεις των αγνοούμενων από το δυστύχημα των Τεμπών δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, κάτι που δημιούργησε ερωτήματα για τον πραγματικό αριθμό των νεκρών. Οι ιστορίες πίσω από κάθε αγνοούμενο διαφέρουν και τα στοιχεία που δίνει η ΕΛ.ΑΣ. για την κατάσταση των νεκρών είναι μακάβρια.

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι μόλις 4 σοροί ήταν αρτιμελείς και 12 αναγνωρίσιμες οπτικά από συγγενείς των θυμάτων. Για όλες τις υπόλοιπες αναγνωρίσεις ήταν απαραίτητες οι ταυτοποιήσεις μέσω DNA, μία χρονοβόρα και όχι πάντα εύκολη διαδικασία αν δεν υπάρχουν δείγματα.

Μητέρα φοιτήτριας δήλωσε πως η κόρη της ταξίδευε με το μοιραίο τρένο, έχει ήδη δώσει συγκριτικό γενετικό υλικό αλλά δεν μπορεί ακόμα να ταυτοποιηθεί με κανένα από τα δείγματα των θυμάτων. Η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών περιμένει είτε γενετικό υλικό να βρεθεί στα εναπομείναντα συντρίμμια του τρένου, είτε στη χειρότερη εκδοχή η άτυχη φοιτήτρια να εξαϋλώθηκε από τις υψηλές θερμοκρασίες που αναπτύχθηκαν στο βαγόνι.

Παρόλα αυτά αμφισβητείται ακόμα ο πραγματικός αριθμός νεκρών και αγνοουμένων με ποιο σημαντικό λόγο να είναι τα μη ονομαστικά εισιτήρια που υπάρχουν μέσα στα τρένα, καθώς αν εξαιρέσουμε τα ηλεκτρονικά εισιτήρια, τα υπόλοιπα που βγαίνουν μέσα στο τρένο δεν είναι ονομαστικά. Μπορεί πολλοί επιβαίνοντες να μην είχαν ακόμα δηλωθεί, να σκοτώθηκαν και να μη βρέθηκαν μέλη για να γίνει ταυτοποίησή τους με DNA, λόγω εξαϋλώσεων, όπως με τη νεαρή φοιτήτρια.

Υπάρχουν μαρτυρίες που μιλούν για ένα γεμάτο τρένο με περίπου 350 επιβάτες, με 195 περίπου να γυρίζουν στη Θεσσαλονίκη, 25 να παραμένουν τραυματίες και 57 να έχουν σκοτωθεί. Ένας αριθμός περίπου 53 ατόμων φαίνεται να περισσεύει από τις λίστες της εταιρείας που δεν μπορεί να έχει τον πραγματικό αριθμό των επιβατών με πλήρη ονοματεπώνυμα λόγω του μπάχαλου των πολλών τρόπων έκδοσης εισιτήρια στα τρένα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.