Μιντιάρχης | Η ντροπή που ντράπηκε, οι αρνήσεις και το παρελθόν του Χιώτη

Τέμπη | Η εξοργιστική αποκάλυψη για τον πραγματικό αριθμό των νεκρών στα βαγόνια του θανάτου (Vid)

Tι υποστήριξε ξανά δικηγόρος των τραυματιών.

Για τις αποζημιώσεις των συγγενών των θυμάτων και των τραυματιών της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη και την απολογία των σταθμαρχών, μίλησε ο δικηγόρος τραυματιών Γιώργος Μπαρτζώκης στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον» του Open.

Ο συνήγορος των τραυματιών συνέχισε να ισχυρίζεται το ίδιο πράγμα που ανέφερε και στη χθεσινή του συνέντευξη στην ΕΡΤ, ότι δηλαδή ούτε η ίδια η εταιρεία, η Hellenic Train, γνωρίζει πόσοι ήταν οι επιβάτες που επέβαιναν στο επιβατικό τρένο.

«Χάθηκαν όλα τα προσωπικά τους αντικείμενα, κινητά τηλέφωνα, χρήματα […] Θα πρέπει να εκτιμηθεί σοβαρά η αποκατάσταση και της ηθικής βλάβης αλλά και της ψυχικής οδύνης στους συγγενείς των νεκρών»

Ο κ. Μπαρτζώκης επανέλαβε την πληροφορία ότι στο μοιραίο τρένο επέβαιναν άλλοι 20 άνθρωποι, λαθρομετανάστες, ενώ εστίασε στο γεγονός ότι από τη Λάρισα ανέβηκαν αρκετοί επιβάτες χωρίς να κόψουν εισιτήριο στα εκδοτήρια.

«Το τρένο ήταν γεμάτο και είχε και πολλούς όρθιους. Στη Λάρισα δεν υπήρχαν ταμεία ανοικτά, άρα μπήκανε γύρω στα 80 άτομα χωρίς να κόψουν εισιτήριο. Και φαίνεται μέσα ότι ο ελεγκτής πρόλαβε και έκοψε ένα εισιτήριο μέσα στο τρένο». O δικηγόρος υποστήριξε ότι μόνο αυτό το εισιτήριο έχει καταγραφεί ενώ για τους υπόλοιπους που δεν μπόρεσαν να καταγραφούν πρέπει να γίνουν άλλες ενέργειες για να ταυτοποιηθούν.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.