Στην αντεπίθεση ο Χατζηνικολάου: Ποια νούμερα που έδωσε στη δημοσιότητα ο Πολάκης ισχυρίζεται ότι δεν ισχύουν (Pic)

Στα άκρα ο Χατζηνικολάου με Πολάκη…

Σε ποια δικαστήρια θα καταλήξει η κόντρα τους

Η κόντρα ανάμεσα στον πρώην υπουργό Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη και του δημοσιογράφου και εκδότη, Νίκου Χατζηνικολάου συνεχίζεται κανονικά με νέα επεισόδια κάθε μέρα, τα οποία ξεκινούν από τα social media των δύο αντρών και όλα δείχνουν ότι θα καταλήξουν στις δικαστικές αίθουσες.

Μετά τη χθεσινή ανάρτηση του Παύλου Πολάκη που κατηγόρησε τον εκδότη ότι το 2017, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, έβαλε υποθήκη το σπίτι του για χρέη της εταιρείας «REAL FM AE» ύψους 3,5 εκατ και ότι το 2020, επί κυβέρνησης ΝΔ, «κατόρθωσε μέσα σε λίγες μόνο ημέρες να πετύχει την εξάλειψη και ολοσχερή διαγραφή της υποθήκης (…) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ για τη συγκεκριμένη οφειλή!!», ο Νίκος Χατζηνικολάου απάντησε στο Twitter.

Μάλιστα οι διαδικτυακοί του φίλοι υποστήριξαν ότι ο πρώην υπουργός κινείται με αυτόν τον τρόπο και συκοφαντεί τον δημοσιογράφο γιατί μπορεί να κρύβεται πίσω από τη βουλευτική του ασυλία. Η παρέμβαση του δημοσιογράφου σε αυτά τα σχόλια ήρθε άμεσα γράφοντας ότι στα αστικά δικαστήρια δεν υπάρχει ασυλία.

Όπως όλα δείχνουν η συνέχεια της κόντρας θα υπάρξει σύντομα στις αίθουσες των αστικών δικαστηρίων.

Στα άκρα ο Χατζηνικολάου με Πολάκη…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.