«83 ευρώ είχε το κορίτσι...»: To σχόλιο-φωτιά του Λάκη Λαζόπουλου για την προφυλάκιση της Εύας Καϊλή (Vid)

Εύα Καϊλή: Σοκαριστική δήλωση περί αυτοκτονίας στη φυλακή

Ποιο πολιτικό πρόσωπο την επισκέφτηκε.

Η Deborah Bergamini, μέλος της ιταλικής αντιπροσωπείας στην ολομέλεια του συμβουλίου της Ευρώπης, ήταν το πρώτο πολιτικό πρόσωπου που επισκέφτηκε την Εύα Καϊλή στις φυλακές Χάρεν μετά τη σύλληψή της ευρωβουλευτή του ΚΙΝΑΛ για την υπόθεση του Κατάρ Gate.

Όπως δήλωσε μετά η Bergamini στην Corriera dela Sera από τα πρώτα λεπτά της συνάντησής τους, η Εύα Καϊλή υποστήριξε πως είναι αθώα.

«Είμαι αθώα και θα το αποδείξω. Αλλά δεν αισθάνομαι θύμα, νιώθω τρόπαιο. Ένα τρόπαιο μιας πολιτικής δίωξης που αφορά προκατάληψη, μια προκατάληψη που υπάρχει σε κάθε υπόθεση στην οποία εμπλέκονται κοινοβουλευτικοί και πολιτικοί από χώρες της νότιας Ευρώπης. Τους Μαλτέζους, τους Έλληνες, τους Ιταλούς κ.ο.κ.».

Η Εύα Καϊλή φορώντας τη στολή της φυλακής του Βελγίου εξομολογήθηκε, σύμφωνα με όσα ανέφερε στην εφημερίδα η Deborah Bergamini, ότι σκέφτηκε να αυτοκτονήσει τις πρώτες εβδομάδες μετά τη σύλληψή της.

«Τις πρώτες έξι εβδομάδες σκέφτηκα την αυτοκτονία. Αρκετές φορές. Τότε κάτι άλλαξε.[…] Κανείς δεν έχει έρθει μέχρι στιγμής. Κάνεις από το κόμμα μου, κανείς από την Ελλάδα, μετά την αναταραχή των πρώτων ημερών για το θέμα αυτό κανείς δεν μιλάει πια. Με αγνοούν, με έχουν ξεχάσει».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.