Για ομαδικό βιασμό κατηγορείται ο τράπερ Rack - Ποινική δίωξη σε βάρος του (Vid)

Για ομαδικό βιασμό κατηγορείται ο τράπερ Rack – Ποινική δίωξη σε βάρος του (Vid)

Ποια γυναίκα τον κατηγορεί.

Ο γνωστός ράπερ Rack, κατά κόσμον Ηλίας Μαρνέζος, γόνος οικογένειας ράπερ, κατηγορείται από 19χρονη κοπέλα για τον βιασμό της, στον οποίο συμμετείχε και ένας 30χρονος φίλος του.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Cretalive η κοπέλα διασκέδαζε με την παρέα της σε συναυλία του γνωστού ράπερ το βράδυ της Κυριακής στο Ρέθυμνο. Μετά το τέλος της συναυλίας πήγαν για φαγητό και ξημερώματα εμφανίζεται να ακολούθησε τον 23χρονο στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει το team, αφού της υποσχέθηκε πως θα της προσφέρει χασίς. Εκεί ήταν και οι υπόλοιποι. Ήπιαν, κάπνισαν και κάπου εκεί η κοπέλα περιγράφει ότι οι δύο εξ αυτών άρχισαν να γδύνονται, προβαίνοντας σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της και μάλιστα φέρονται να την περιέπαιζαν επειδή δεν ήταν σε θέση να αντιδράσει και να ανταποκριθεί λόγω του αλκοόλ και του χασίς.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου συνελήφθη ο 30χρονος άνδρας, αλβανικής καταγωγής, στο λιμάνι του Ηρακλείου λίγο πριν αναχωρήσει από το νησί. Αμέσως διατάχθηκε ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη για την κοπέλα με το youtipster.gr να φέρνει στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έρευνας.

«Κατά την εξωτερική επισκόπηση του σώματος διακρίνονται: Εφελκιδοποιημένη εκδορά στο αριστερό γόνατο, ηλικίας άνω του 3ημέρου. Εκχύμωση μικρών διαστάσεων στον δεξιό μαστό με εικόνα δηλωτικής πρόκλησής της από ρούφηγμα του δέρματος (πιπιλιά) με χροιά τέτοια, που προσδιορίζει τον χρόνο πρόκλησής προ διημέρου περίπου.

Δε διακρίνονται άλλου είδους πρόσφατες κακώσεις στην υπόλοιπη επιφάνεια του σώματος και ειδικότερα δε διακρίνονται κακώσεις στις έσω επιφάνειες των βραχιόνων (ίχνη καθήλωσης), δεν διακρίνονται κακώσεις στις έσω επιφάνειες του άνω τριτημορίου των μηρών (βίαιη απαγωγή των κάτω άκρων).

Δεν διακρίνονται κακώσεις στην περιοχή του τραχήλου, ούτε στη περιοχή του στόματος και του βλεννογόνου της στοματικής κοιλότητας. Κατά την γυναικολογική εξέταση δε διακρίνονται κακώσεις στην περιγεννητική περιοχή. Η είσοδος του κόλπου δεν εμφανίζει κακώσεις.

Τα μεγάλα και μικρά χείλη του αιδοίου καθώς και η περιοχή πέριξ αυτού δεν εμφανίζουν κακώσεις. Ο πρωκτικός δακτύλιος δεν εμφανίζει κακώσεις ενώ ο τόνος του σφιγκτήρα αυτού ελέγχεται φυσιολογικός.

Συμπέρασμα: Όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση, ευρήματα τέτοια που να συνηγορούν για βιασμό δεν διακρίνονται, πλην όμως αυτός δεν μπορεί να αποκλειστεί με βεβαιότητα από την παρούσα εξέταση και μόνο».

Για ομαδικό βιασμό κατηγορείται ο τράπερ Rack - Ποινική δίωξη σε βάρος του (Vid)

Για ομαδικό βιασμό κατηγορείται ο τράπερ Rack - Ποινική δίωξη σε βάρος του (Vid)

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.