Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Παρέσυρε ηλικιωμένη με το αυτοκίνητό της - Τα κλάματα και το αλκοτέστ

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Παρέσυρε ηλικιωμένη με το αυτοκίνητό της – Τα κλάματα και το αλκοτέστ

Πώς είναι στη υγεία του το θύμα του τροχαίου.

Σε τροχαίο με παράσυρση πεζού ενεπλάκη πριν από μερικά 24ωρα γνωστή παρουσιάστρια, το όνομα της οποίας δεν είχε κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα. Τελικά αποδείχτηκε ότι η παρουσιάστρια είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και το τροχαίο συνέβη στην περιοχή της Βούλας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η παρουσιάστρια βρισκόταν με το αυτοκίνητό της την Τετάρτη στην οδό Βασιλέως Παύλου όταν παρέσυρε μια ηλικιωμένη τραυματίζοντας την ευτυχώς ελαφρά.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι αυτόπτης μάρτυρας κατέθεσε στην Τροχαία Νοτιοανατολικής Αττικής που έχει αναλάβει την υπόθεση, ότι το αυτοκίνητο με οδηγό την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ευτυχώς είχε μικρή ταχύτητα καθώς και ότι ήταν η ηλικιώμενη που βρέθηκε ξαφνικά στον δρόμο.

Η ηλικιωμένη γυναίκα τραυματίστηκε και διακομίσθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου και νοσηλεύεται. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φορούσε τη ζώνη της, ενώ το αλκοτέστ το οποίο της έγινε, βγήκε αρνητικό. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η Τροχαία και η οικογένειά της τραυματισμένη γυναίκας υποστηρίζουν ότι εκείνη κινούνταν πάνω στη διάβαση πεζών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, η παρουσιάστρια ξέσπασε σε κλάματα μετά το συμβάν ενώ επισκέφθηκε με λουλούδια στο νοσοκομείο την ηλικιωμένη, η οποία αναμένεται να πάρει σήμερα εξιτήριο.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.