«Μια φορά σκότωσε, τις άλλες τις βρήκε ψόφιες»: Προκαλεί ο 27χρονος δράστης που βάζει τον σκύλο του να σκοτώνει γάτες σε Βύρωνα και Καισαριανή (Vid)

«Μια φορά σκότωσε, τις άλλες τις βρήκε ψόφιες»: Προκαλεί ο 27χρονος δράστης που βάζει τον σκύλο του να σκοτώνει γάτες σε Βύρωνα και Καισαριανή (Vid)

Ζήτησε να μιλήσει στον αέρα του «Live News».

Τη δική του εκδοχή για την απάνθρωπη δολοφονία αδέσποτων γατιών στις περιοχές του Βύρωνα και της Καισαριανής δίνει ο 27χρονος  Νίκος Καρφής, φωτογραφίες του οποίου αναρτήθηκαν δημόσια από φιλοζωικές ομάδες προκειμένου να εντοπιστεί ο «δράστης με το πίτμπουλ».

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος στοχοποιήθηκε ύστερα από δεκάδες καταγγελίες που τον θέλουν να έχει εκπαιδεύσει τον μεγαλόσωμο σκύλο του να επιτίθεται και να θανατώνει αδέσποτες γάτες, υπό τις εντολές του, με τον ίδιο ωστόσο αρχικά να… αρνείται τα πάντα και να υποστηρίζει πως οι γάτες ήταν ήδη νεκρές όταν βρέθηκαν στον δρόμο του.

Την ίδια ώρα, παραδέχεται πως έχουν λάβει χώρα «ορισμένα περιστατικά» με γάτες που πετάχτηκαν μπροστά στον σκύλο. Με άλλα λόγια, ο 27χρονος έδωσε πολλές διαφορετικές εκδοχές όσων συνέβησαν, εξοργίζοντας τον Νίκο Ευαγγελάτο.

«Για πάμε να δούμε λίγο τον σκύλο τον εκτελεστή. Αυτός είναι ο Μάρλεϊ. Τι λένε για εσένα λεβεντάκο μου που είσαι τόσο κούκλος και όμορφος; Και χαμογελάς κιόλας;», τον ακούμε να λέει σε βίντεο που προβλήθηκε στο Live News του Νίκου Ευαγγελάτου.

Ο 27χρονος πρώην παίκτης του MasterChef βγήκε με το πρόσωπό του στην εκπομπή, δίνοντας τη δική του εκδοχή σε μία προσπάθεια να γλιτώσει τη σκληρή τιμωρία που περιμένει όσους κακοποιούν ζώα, βάσει των νέων νόμων.

«Είπαν ότι βάζω τον σκύλο μου και σκοτώνει τις γάτες και χαίρομαι με αυτό, ότι τις κρεμάω στα δέντρα. Είναι άδικο να την πληρώσω εγώ, να βρούμε αυτόν που το κάνει όλοι μαζί», είπε και συνέχισε: «Μου πετάχτηκε μία γάτα εκεί που ήταν οι θάμνοι στο πάρκο και αυτή η κυρία που δέχτηκε επίθεση και λέει ότι είναι δική της η γάτα με έβγαλε φωτογραφία, την ανέβασε στο facebook και από εκεί ξεκίνησε όλο. Με γάτες είχα 2-3 περιστατικά όπως και αυτό. Όπως όλοι μας που έχουμε μεγάλα σκυλιά έχουμε τέτοια περιστατικά».

«Α, φταίει η γάτα δηλαδή; Θα αρχίσω να χάνω την υπομονή μου!», φώναξε ο Ευαγγελάτος όταν ο Καρφής υποστήριξε πως «οι γάτες πετάγονται μπροστά στον σκύλο του» και πως «δεν έχει κανείς απόδειξη για να τον κατηγορήσει».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.