Γιώργος Μαρίνος: Κακά μαντάτα για την κατάσταση της υγείας του - Πού είναι και πώς ζει σήμερα

Γιώργος Μαρίνος: Κακά μαντάτα για την κατάσταση της υγείας του – Πού είναι και πώς ζει σήμερα

Όσα αποκάλυψε ο Τάκης Σαγιώρ, τι υποστηρίζει η Άννα Φόνσου.

Στη Φαίη Φώτου και το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 μίλησε ο Τάκης Σαγιώρ το πρωί της Τρίτης, ανοίγοντας για ακόμα μία φορά το κεφάλαιο «Γιώργος Μαρίνος», αποκαλύπτοντας πού βρίσκεται και πώς ζει σήμερα.

Την ίδια ώρα, μιλά και για την εμπλοκή της Άννας Φόνσου, προχωρώντας σε διόλου κολακευτικά σχόλια για εκείνη, ενώ παραδέχεται πως το μεγαλύτερο κεφάλαιο στη ζωή του Μαρίνου, υπήρξε η Κατιάνα Μπαλανίκα, η οποία μάλιστα εξακολουθεί να βρίσκεται μεταξύ των ανθρώπων του στενού του περιβάλλοντος.

Γιώργος Μαρίνος: Όλη η αλήθεια για τη βίλα του στον Νέο Βουτζά μετά την τρομακτική ληστεία του 2012 (Vid)

«Γνωρίζω τον Γιώργο Μαρίνο από το 1962. Γνωρίζω πολύ καλά και πώς ζούσε και ποιοι ήταν φίλοι του. Ήταν ένας άρχοντας, ένα τεράστιο ταλέντο και λίγο ‘κλειστός’, απόμακρος. Σταμάτησε την ώρα που έπρεπε, είπε ΄τέρμα!’, δεν ενόχλησε κανέναν. Όταν αρρώστησε, βγήκαν διάφοροι, κάποιες κυρίες να βοηθήσουν. Από τα λεγόμενά της, κάποια πράγματα με ενόχλησαν. Ο Μαρίνος δεν ζήτησε ποτέ βοήθεια από κανέναν, αυτή η κυρία προθυμοποιήθηκε να τον πλησιάσει. Της είπε ‘ποια είστε κυρία μου’; Δεν ήταν φίλοι ποτέ.

Πρότεινε από το νοσοκομείο να τον πάρει στο Σπίτι του Ηθοποιού. Φαίνεται ότι εκεί κάτι ενόχλησε τον Μαρίνο. Ο Μαρίνος, κατά την κυρία αυτή, δεν είχε για να αγοράσει ούτε γάλα. Η ίδια η κυρία είπε ότι δεν μπορεί να τον κρατήσει γιατί το καταστατικό λέει ότι δεν μπορούν να φιλοξενούν πλουσίους. Τίποτα από όλα αυτά δεν είναι αλήθεια. Ό,τι λέει το κάθε βούρλο δεν με ενδιαφέρει και δεν με απασχολεί», είπε ο Τάκης Σαγιώρ ρίχνοντας ευθείες βολές στην Άννα Φόνσου.

«Τον Γιώργο Μαρίνο τον βοήθησε πάρα πολύ μια κυρία μεγάλης εφοπλιστικής οικογένειας, η οποία είναι φίλη του χρόνια. Δεν τον περιθάλπτει, τον προστατεύει. Είναι σε οίκο ευγηρίας λουξ. Μιλάμε ότι εκεί πέρα για να μπεις θέλεις πάρα πολλά λεφτά! Εκεί ήτανε σα βασιλιάς. Δεν είναι καλά στην υγεία του, δεν έχει επαφή. Η Κατιάνα Μπαλανίκα ήταν ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής του Μαρίνου, όχι επιστήθια φίλη του είναι αδελφή του. Εάν εμείς γνωρίζουμε 10, αυτή γνωρίζει 100 για τον Μαρίνο. Είναι από τους ανθρώπους του στενού περιβάλλοντος του τεράστιου Γιώργου Μαρίνου», κατέληξε.

Την ίδια ώρα, πάντως, η Άννα Φόνσου σε συνέντευξή της στον Γιώργο Λιάγκα υποστήριξε τα ακόλουθα:

«Ο Γιώργος Μαρίνος μένει στην Γλυφάδα με μια κοπέλα που τον φροντίζει, όλα αυτά τα έχει κανονίσει ο φίλος του ο Βασίλης. Είναι καλά και δεν έχει κανένα οικονομικό πρόβλημα. Ο Βασίλης και η γυναίκα του τον φροντίζουν πάρα πολύ».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.