Ξύλο και βωμολοχίες στην τελευταία συνάντηση Shakira - Piqué: Κλήθηκε η αστυνομία για να λήξει ο άγριος καβγάς

Ξύλο και βωμολοχίες στην τελευταία συνάντηση Shakira – Piqué: Κλήθηκε η αστυνομία για να λήξει ο άγριος καβγάς

Πρώτη φορά που βρέθηκαν από κοντά και η σπίθα δεν άργησε να γίνει πυρκαγιά.

To σίριαλ των επεισοδίων μεταξύ Piqué και Shakira μετά το διαζύγιό τους συνεχίζεται, με τα πράγματα να ξεφεύγουν και να οδηγούνται σε βίαια επεισόδια ανάμεσα στις δύο πλευρές στην τελευταία συνάντηση της τραγουδίστριας και του ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ όλα ξεκίνησαν μετά το ταξίδι του πρώην άσου της Μπαρτσελόνα στην Αμερική και πιο συγκεκριμένα στο Μαϊάμι, την πόλη που η πρώην σύζυγός του έχει μετακομίσει με τα παιδιά τους.

Σκοπός του ταξιδιού ήταν ο Piqué να επισκεφτεί τα παιδιά του όμως τα πράγματα μεταξύ του ιδίου και της Κολομβιανής σούπερσταρ γρήγορα ξέφυγαν από τον έλεγχο με τον καβγά να ξεκινάει πρώτα μεταξύ των δύο και τα λόγια που ειπώθηκαν μόνο τιμητικά να μην είναι για το πάλαι ποτέ αγαπημένο ζευγάρι.

Στη συνέχεια, στον καβγά ενεπλάκη και ο αδερφός της τραγουδίστριας, Tonino, ο οποίος κινήθηκε απειλητικά εναντίον του Piqué για να υπερασπιστεί την αδερφή του, με αποτέλεσμα οι δυο τους να πιάνονται στα χέρια και να ξεκινά το… ξύλο.

Η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο και οι δύο πλευρές κάλεσαν την αστυνομία για να χωρίσει τους δύο άντρες.

«Η κατάσταση ξέφυγε και ο Τονίνο, ο αδερφός της Σακίρα κινήθηκε βίαια εναντίον του για να υπερασπιστεί την αδερφή του. Σύμφωνα με τις φήμες χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας για να τους χωρίσει και να μπει τέλος στο επεισόδιο. Πρέπει να σημειώσουμε, όμως, πως δεν υπάρχει επίσημη αστυνομική αναφορά για το περιστατικό και καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει αναφερθεί στο συγκεκριμένο επεισόδιο», αναφέρει το ρεπορτάζ της Telemundo.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.