«Ανακαλέστε αμέσως!»: Χάος στον αέρα του ΣΚΑΪ για «προσβλητικό χαρακτηρισμό» του Αλέξη Τσίπρα - Άμεση παρέμβαση Τσαπανίδου (Vid)

«Ανακαλέστε αμέσως!»: Χάος στον αέρα του ΣΚΑΪ για «προσβλητικό χαρακτηρισμό» του Αλέξη Τσίπρα – Άμεση παρέμβαση Τσαπανίδου (Vid)

Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο 2 εβδομάδες πριν τις εκλογές.

Την άμεση αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε ο Παναγιώτης Λάμψιας καθώς, από το κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ, ισχυρίστηκε ότι ο Αλέξης Τσίπρας «είναι μίμος του Ανδρέα Παπανδρέου». Στη συνέχεια η Πόπη Τσαπανίδου έκανε παρέμβαση, με τη Σία Κοσιώνη να χαρακτηρίζει το σχόλιο του Παναγιώτη Λάμψια κάπως τραβηγμένο.

«Δεν μπορεί να θεωρούμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας μοιάζουν στον Ανδρέα Παπανδρέου και τον ΠΑΣΟΚ όταν οι ίδιοι άνθρωποι υποστηρίζουν τους εκτελεστές της 17 Νοέμβρη και άλλα παρόμοια,» είπε ο Παναγιώτης Λάμψιας, υποστηρίζοντας ακόμη ότι «φόρα παρτίδα προσπαθεί ο κύριος Τσίπρας να αντιγράψει τα συνθήματα του Ανδρέα Παπανδρέου 40 χρόνια πριν -που είναι και λίγο αστείο- αλλά μερικές φορές προσπαθεί να μιμηθεί και τη φωνή του. Πέθανε και ο Χάρρυ Κλυνν, τον έκανε καλύτερα από τον Τσίπρα τον Ανδρέα Παπανδρέου στις μιμήσεις. Πρέπει να σοβαρευτούμε».

Τσαπανίδου: Προσβλητικοί οι χαρακτηρισμοί – Ένιωσα την ανάγκη να παρέμβω

Η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, έκανε παρέμβαση στον ΣΚΑΪ, λέγοντας «ντρέπομαι να επαναλάβω τους χαρακτηρισμούς που άκουσα και ένιωσα την ανάγκη να παρέμβω».

«Λυπάμαι πάρα πολύ που αναγκάζομαι να παρέμβω σε μία εκπομπή για ένα λόγο που είναι εξαιρετικά δυσάρεστος και εξαιρετικά προσβλητικός για τον ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στα στελέχη του, απέναντι στους ψηφοφόρους.

Είχατε φιλοξενήσει τον κ. Λάμψια στο δελτίο σας, ακούσατε το σχόλιό του, τον ρωτήσατε για τον ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε με εξαιρετικά προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, τόσο στο πρόσωπο του κ. Τσίπρα τον αποκάλεσε μίμο του Ανδρέα Παπανδρέου, αυτό που προσπάθησε να σας εξηγήσει ο κ. Τσίπρας που τον είχατε καλεσμένο, τον οποίο ενημέρωσα για τα όσα είχανε γίνει, αλλά δεν πρόλαβε να σας εξηγήσει και τον δεύτερο λόγο για τον οποίο απαίτησε τη συγγνώμη από τον κ. Λάμψια και του ζήτησε να ανακαλέσει το σχόλιο του, δεν ήταν μόνο προσβολή για τον κ. Αλέξη Τσίπρα, ήταν μια προσβολή για όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία έχουν γράψει μια ιστορία, έχουν ιστορικές διαδρομές γιατί ο κ. Λάμψιας τους χαρακτήρισε υποστηρικτές των εκτελεστών της 17Ν. Αυτό είναι εξαιρετικά προσβλητικό και απίστευτα βαρύ και όχι μόνο, θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω ντροπή», σχολίασε φανερά εκνευρισμένη.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.