Εκ βαθέων εξομολόγηση από τον Καραμίχο: «Πριν ένα μήνα διαγνώστηκα με καρκίνο» - Η κατάσταση της υγείας του

Εκ βαθέων εξομολόγηση από τον Καραμίχο: «Πριν ένα μήνα διαγνώστηκα με καρκίνο» – Η κατάσταση της υγείας του

Τι είπε ο γνωστός ηθοποιός.

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο γνωστός ηθοποιός, Γιώργος Καραμίχος, με αφορμή εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού στην οποία συμμετείχε.

Ο Γιώργος Καραμίχος, ανάμεσα σε άλλα έκανε και μια συγκλονιστική αποκάλυψη σχετικά με την υγεία του, αφού είπε δημόσια πως εδώ και ένα μήνα έχει διαγνωστεί με καρκίνο.

Στo πλαίσιo εκδήλωσης για τον καρκίνο του μαστού συμμετείχε ο Γιώργος Καραμίχος πριν από λίγες ώρες και προέβη σε μια σοκαριστική αποκάλυψη για την υγεία του πρώτη φορά δημοσίως. Επίσης, διευκρίνισε ότι χειρουργήθηκε και τα πρώτα αποτελέσματα είναι πολύ ενθαρρυντικά και αισιόδοξα, αφού δε χρειάζεται να κάνει χημειοθεραπείες.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε: «Όταν μου πρότεινε η Μαρία, η φίλη μου, να συμμετάσχω στην εκδήλωση και είπα ναι κατευθείαν, δεν ήξερα ότι λίγες μέρες μετά θα λάμβανα την ίδια διάγνωση για τον εαυτό μου. Οπότε πριν από σχεδόν έναν μήνα έκανα επέμβαση και χθες πήρα τα νέα ότι δε θα χρειαστεί να κάνω χημειοθεραπείες. Τη σκαπουλάραμε γιατρέ με ένα χαπάκι, που λέει, για έναν χρόνο και κάτι».

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι δεν βίωσε αυτή την εμπειρία μόνος του και στη στήριξη που δέχτηκε:

«Δεν την έζησα αυτή τη μοναξιά και είναι η πρώτη φορά που το λέω δημοσίως γιατί τώρα μπορώ. Αξίζει να το πω και εδώ γιατί το καταλαβαίνετε όλοι. Δεν ένιωσα καθόλου μοναξιά γιατί πρώτον είχα την κόρη μου δίπλα μου. Οπότε η συμβουλή είναι: καν’τε παιδιά! Βοηθάει γιατί πρώτον λες: «είναι το παιδί μου δίπλα, δεν θα πάθω τίποτα γιατί πρέπει εγώ να φροντίζω για το παιδί. Και είχα φίλους… 8 φίλοι. Κάποι ήρθαν κι απ’ την Αμερική… Αλλά μετά κι απ’ τις δύο μέρες που ήμουν στην εντατική δεν ένιωσα ούτε μία στιγμή μόνος μου. Ήξερα ότι απ’ έξω είχα ανθρώπους που μ’ αγαπάνε και τους αγαπώ».

Η είδηση έγινε γνωστή στην εκπομπή «Εξελίξεις» με την Ντόρα Κουτροκόη στο Action 24.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.