Δολοφονία Κάρολαϊν: Αυτή είναι η δημοσιογράφος που θα καταθέσει υπέρ του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου (Vid)

Δολοφονία Κάρολαϊν: Αυτή είναι η δημοσιογράφος που θα καταθέσει υπέρ του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου (Vid)

Τι έγραφε για την ποινή του Μπάμπη Αναγνωσόπουλου.

Η δίκη του πιλότου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της συζύγου του και μητέρα του μωρού τους, Καρολάιν Κράουτς, δύο χρόνια πριν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Μεταξύ άλλων μαρτύρων που θα εξεταστούν υπάρχει και μία νέα μάρτυρας υπεράσπισης η οποία βρέθηκε στις δικαστικές αίθουσες και αναμένεται να καταθέσει υπέρ του πιλότου. Μάλιστα έγινε γνωστό ότι είναι δημοσιογράφος και γνωρίζεται με τον δράστη από το παρελθόν.

Στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 εντόπισαν τη μάρτυρα, μία ξανθιά γυναίκα, με τον ρεπόρτερ Γιάννη Μαλλιαρό να προσπαθεί να πάρει μία δήλωση αλλά εκείνη να αρνείται να σχολιάσει οτιδήποτε.


Στο πάνελ της εκπομπής ο δημοσιογράφος Τάσος Τεργιάκης ανέφερε αναρτήσεις της δημοσιογράφου η οποία αφήνει πολλά υπονοούμενα και μεταξύ άλλων γράφει ότι «η ποινή φυλάκισης που επιβλήθηκε στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο είναι τερατώδης».

Μεταξύ άλλων μαρτύρων θα βρεθούν στη δίκη για να καταθέσουν και ο αρχιφύλακας που ήταν παρών στην πρώτη εξέταση του σπιτιού που έγινε η δολοφονία αλλά και μία φίλη και γειτόνισσα της νεαρής Καρολάιν που αναμένεται να δώσουν νέα στοιχεία.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.