Με την υπογραφή της Αγγελικής Νικολούλη: Δύο συλλήψεις για την αρπαγή και δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου!

Με την υπογραφή της Αγγελικής Νικολούλη: Δύο συλλήψεις για την αρπαγή και δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου!

Πόσες άλλες συλλήψεις αναμένονται τα επόμενα εικοσιτετράωρα.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση αρπαγής και δολοφονίας του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου το 2012 καθώς σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του σάιτ της Αγγελικής Νικολούλη, anikolouli.gr οι αρχές προχώρησαν σε δύο συλλήψεις κατόπιν ενταλμάτων σύλληψης που εκδόθηκαν από τον Ανακριτή για δύο κατηγορούμενους της πρώτης ομάδας.

Οι δύο άνδρες ηλικίας 53 και 54 ετών, αναμένεται να πάρουν προθεσμία από τον Ανακριτή για να απολογηθούν για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν για άμεση συνέργεια στην αρπαγή και την ανθρωποκτονία σε βάρος του οπτομέτρη Μάριου Παπαγεωργίου τον Αύγουστο του 2012.

Το «Φως στο Τούνελ» είχε ξανανοίξει πρόσφατα τον φάκελο της υπόθεσης του Μάριου και φαίνεται ότι έστω και αργά θα μπει ένα τέλος στην πολυετή έρευνα για το θρίλερ του Μάριου καθώς θα δοθούν και οι απαντήσεις που ψάχνει πάνω από 10 χρόνια η Βαρβάρα Θεοδωράκη, μητέρα του άτυχου 26χρονου, για το πού βρίσκεται θαμμένο το παιδί της.

Κατά το ρεπορτάζ της Αγγελικής Νικολούλη, είναι εκείνοι με το υποτιθέμενο ταξίδι που έκαναν, για να πουλήσουν κάρβουνα και στην πραγματικότητα τους έχει αποδοθεί η μεταφορά και η τελική εξαφάνιση του πτώματος του Μάριου Παπαγεωργίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του  anikolouli.gr. αναμένεται να υπάρξουν άλλες τέσσερις συλλήψεις τα επόμενα εικοσιτετράωρα.

Η υπόθεση είχε έρθει στο φως μέσω του «Φως στο τούνελ»  όταν με τη βοήθεια του γενετιστή Γ. Φιτσιάλου είχε βρεθεί το αίμα του Μάριου στο πορτ μπαγκάζ του Audi που οδηγούσε. Ένα στοιχείο που μέχρι τότε, η Αστυνομία δεν είχε ερευνήσει.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.