Προκλητικά ευδιάθετος ο πιλότος: H ατάκα μέσα στο κρατητήριο για τη δολοφονία της Κάρολαϊν που εξόργισε τους πάντες (Vid)

Δόθηκαν στη δημοσιότητα και σοκάρουν: Tα 2 τελευταία μηνύματα που έστειλε η Κάρολαϊν στον πιλότο λίγα λεπτά πριν τη σκοτώσει (Vid)

Πώς θα χρησιμοποιηθούν υπέρ του δράστη.

Συνεχίστηκε σήμερα η δίκη του πιλότου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε τη σύζυγο και μητέρα του παιδιού τους, Καρολάιν Κράουτς, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μίλησε στην εκπομπή Τ-Live του ALPHA και την Τατιάνα Στεφανίδου.

Μεταξύ άλλων η εκπομπή αποκάλυψε τα δύο τελευταία μηνύματα που είχε στείλει η αδικοχαμένη Καρολάιν στον σύζυγό της, με το ένα από αυτά να αναφέρει «Μην αφήσεις το παιδί μαζί μου».

Λίηο νωρίτερα η νεαρή είχε στείλει στον 35χρονο πιλότο ένα μήνυμα στο οποίο τον έβριζε και τον αποκαλούσε «ηλίθιο».

Σε αυτά τα μηνύματα θα στηριχθεί η υπερασπιστική γραμμή του πιλότου καθώς εστάλησαν λίγες ώρες πριν δολοφονηθεί η Καρολάιν και πάνω σε αυτά δήλωσε ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ότι θα στηθεί η υπεράσπιση του για να διεκδικήσει τον βρασμό ψυχικής ορμής.

«Υπάρχουν κι άλλα μηνύματα» δήλωσε η Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή όταν άκουσε ότι τα μηνύματα αυτά θα αναδειχθούν στη δίκη από τους συνήγορους του δολοφόνου της Καρολάιν.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.