Τα «καρφιά» του Piqué για τη Shakira | «H Casio είναι χορηγός μας»

«Μεθυσμένη στο πάτωμα, με τα πόδια ψηλά»: Σε άθλια κατάσταση η κοπέλα του Piqué εν μέσω… σκοτωμού με την Shakira (Vid)

Την «έπιασε» η κάμερα.

O Gerard Pique, σύμφωνα με δημοσιεύματα, αφού επέστρεψε από το Μαϊάμι, έκανε ακόμη ένα ταξίδι μόνος του στο Μιλάνο της Ιταλίας, χωρίς τη σύντροφό του, Clara Chia.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Chisme no like», η 24χρονη δεν έμεινε σπίτι να περιμένει τον Pique, αλλά αντιθέτως, είχε μια έντονη βραδιά.

Η εκπομπή δημοσίευσε φωτογραφίες με την Chia να επιδίδεται σε ένα αχαλίνωτο πάρτι στη Βαρκελώνη. Η ίδια εμφανίζεται σε κατάσταση έντονης μέθης, έχοντας σύμφωνα με την ισπανική Marca ανάρμοστη συμπεριφορά, που ξεπέρασε τα όρια.

Ο Javier Ceriani, παρουσιαστής της εκπομπής, σχολίασε: «Θα σας δείξουμε πόσο τρελή είναι η Clara Chia. Έπινε αλκοόλ, ξαπλωμένη στο πάτωμα με το πόδι της ψηλά. Αυτή είναι η πραγματική Clara Chia. Δεν είναι αυτή που βλέπουμε με τον Πικέ, όλο μετριοφροσύνη. Αυτό είναι που φοβάται η Shakira. Όλες οι φίλες της είναι κυνηγοί αντρών, μεθύστακες, κορίτσια του πάρτι».

Ο παρουσιαστής πρόσθεσε ακόμη: «Η Chia πιάστηκε μεθυσμένη και ξαπλωμένη στους δρόμους, σε πολύ άσχημη κατάσταση. Την έχουμε δει να διασκεδάζει και να κοιμάται στο σπίτι φίλου της, ενώ ο σύντροφός της ταξίδευε. Τώρα γνωρίζουμε τη νέα της προσωπικότητα, με ένα μπουκάλι αλκοόλ στο χέρι». Οι παραπάνω πληροφορίες, έρχονται να αλλάξουν την άποψη των μέσων ενημέρωσης για την Clara Chia, η οποία αρχικά είχε παρουσιαστεί ως ένα συγκρατημένο και ντροπαλό κορίτσι.

 

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.