«Η Φάρμα»: Αλεξάνδρα Παναγιώταρου τέλος

«Η άλλη ανεβάζει φωτό χωρίς ρούχα»: Πρωτοφανές «κράξιμο» στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μετά τον χωρισμό από τον Στάθη Σχίζα

Εκτός εαυτού η πρώην παίκτρια του Survivor,

Στον πολυσυζητημένο χωρισμό της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με τον Στάθη Σχίζα, αναφέρθηκε σε δηλώσεις που έκανε το πρωί του Σαββάτου, η τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του Survivor, Ελισάβετ Σπανού.

Συγκεκριμένα, η Ελισάβετ Σπανού, όπως είπε το συγκεκριμένο ζευγάρι της φαινόταν πολύ αταίριαστο.

«Τον Στάθη Σχίζα τον έχω συναναστραφεί ελάχιστα σε κάποιο event. Έχουμε ανταλλάξει κάποιες κουβέντες. Τον Στάθη μπορώ να πω ότι τον έχω καταλάβει λίγο καλύτερα. Ενώ συνήθως σε έναν χωρισμό πρέπει να λυπόμαστε γιατί πραγματικά οι χωρισμοί είναι κάτι πολύ δυσάρεστο, στη συγκεκριμένη περίπτωση δε μπορώ να πω ότι μου συνέβη κάτι τέτοιο. Πάντα απορούσα πως αυτοί οι δυο άνθρωποι ήταν μαζί. Μου φαινόντουσαν εκ διαμέτρου αντίθετοι.

Η εικόνα που έχω για τον Στάθη, είναι ένας άνθρωπος πολύ χαμηλών τόνων, ένα πολύ ηθικό παιδί, αξιοπρεπές, με λόγο. Αντίθετα, η κυρία Παναγιώταρου, χωρίς να τη γνωρίζω, από αυτά που βλέπω στα social media της και το πως παρουσιάζεται, μου φαίνεται πολύ διαφορετική. Σίγουρα πολύ πιο εξωστρεφής, ας το αφήσω εκεί.

Όλο αυτό υποτίθεται ότι ήταν ένας πάρα πολύ μεγάλος έρωτας. Κατά τη διάρκεια αυτού του πολύ μεγάλου έρωτα, ο άνθρωπος αυτός απουσίασε σχεδόν έναν χρόνο. Χωρίσανε μια εβδομάδα και η άλλη ανεβάζει τις κούτες από το καινούργιο της σπίτι ημίγυμνη. Τι να σχολιάσω ακριβώς. Τι θέλεις να σου πω; Τι δε καταλαβαίνουμε ακριβώς; Είναι ξεκάθαρο. Εξέφρασε το συναίσθημα μου και του είπα ότι όλα γίνονται για καλό και μου είπε ευχαριστώ», δήλωσε η Ελισάβετ Σπανού για τον χωρισμό Σχίζα – Παναγιώταρου.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε η Ελισάβετ Σπανού:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.