«Μ@λακισμένη είσαι τελείως;»: Ντροπιαστική συμπεριφορά Τσιτσιπά στη μητέρα του - Την έβρισε και την έδιωξε απ' το γήπεδο (Vid)

«Μ@λακισμένη είσαι τελείως;»: Ντροπιαστική συμπεριφορά Τσιτσιπά στη μητέρα του – Την έβρισε και την έδιωξε απ’ το γήπεδο (Vid)

Την έδιωξε από το γήπεδο.

Εκτός εαυτού για άλλη μια φορά εν ώρα παιχνιδιού, βγήκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατά τη διάρκεια του ματς με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, στα ημιτελικά του Rome Masters. Αφορμή ήταν τα σχόλια της μητέρας του που άκουγε κατά τη διάρκεια του ματς και μάλιστα στη μητρική της γλώσσα τα ρωσικά, η οποία ήταν και η γλώσσα του αντιπάλου του στον αγώνα.

«Μη μιλάς στα ρωσικά. Μίλα στα ελληνικά. Στα ρωσικά μη μιλάς. Μάνα σερβίρω και μιλάς στα ρωσικά. Φύγε από το γήπεδο καλύτερα μη μιλάς στα ρωσικά. Μαλ@@@ένη είσαι τελείως; Δεν μπορώ να καταλάβω τι περνάει από το μυαλό σου. Μιλάει στη δική της γλώσσα. Αν έχεις το Θεό σου» ξέσπασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη Ρωσίδα μητέρα του.

Ο διάλογος έγινε στα ελληνικά αναγκάζοντας τον διαιτητή να ρωτήσει αν όλα είναι καλά. «Για να συνεχίσω πρέπει να γίνει με τον δικό μου τρόπο. Πρέπει να φύγει από το γήπεδο», τόνισε ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ζητώντας από τη μητέρα του να φύγει από το box.Η μητέρα του, ωστόσο, αποχώρησε από το box και κάθισε σε άλλο σημείο της εξέδρας, χωρίς να αποχωρήσει από το γήπεδο όπως της ζητήθηκε.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.