Διαζύγιο-βόμβα για την Όλγα Τρέμη ύστερα από 12 χρόνια γάμου

Διαζύγιο-βόμβα για την Όλγα Τρέμη ύστερα από 12 χρόνια γάμου

Δώδεκα χρόνια μετά.

Λίγο καιρό μετά το θέμα της από το μακρινό παρελθόν, το οποίο ανακίνησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος χωρίς τη συγκατάθεσή της, η Όλγα Τρέμη ξαναπασχολεί την επικαιρότητα με τα προσωπικά της αυτή τη φορά λόγω του τρίτου διαζυγίου της, του οποίου την είδηση έκανε σήμερα γνωστή η Espresso στο πρωτοσέλιδό της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Espresso, η δημοσιογράφος και για πολλά χρόνια παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, έφτασε στο φινάλε του τρίτου της γάμου με τον Νίκο Νικητέα με «βελούδινο» τρόπο και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μετά από 12 σχεδόν χρόνια.

Ο γάμος της Όλγας Τρέμη και του χειρουργούτης Β΄ Χειρουργικής Κλινικής του Λαϊκού Νοσοκομείου και αναπληρωτή καθηγητή Χειρουργικής της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, Νίκου Νικητέα τελέστηκε στις 24 Νοεμβρίου 2011, στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών. Ο γάμος αυτός ακολούθησε τον πρώτο γάμο της δημοσιογράφου με τον Θοδωρή Καλούδη, που ήταν διευθυντής εφημερίδων και τον δεύτερο γάμος με τον τότε διευθυντή ειδήσεων του Mega Channel Χρήστο Παναγιωτόπουλο.

Οι δυο τους δεν έχουν ανακοινώσει τίποτα επίσημα όμως το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο χωρισμός μετρά λίγους μήνες και οι δυο τους διαμένουν πια σε χωριστά σπίτια.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.