«Κακοποιηθήκαμε βάναυσα σωματικά και σεξουαλικά»: Σοκαριστικές αποκαλύψεις από τις Λίλιαν και Χριστίνα Αρχοντή (Vid)

«Κακοποιηθήκαμε βάναυσα σωματικά και σεξουαλικά»: Σοκαριστικές αποκαλύψεις από τις Λίλιαν και Χριστίνα Αρχοντή (Vid)

«Τα βιασμένα κορμιά μας εξετάστηκαν στο νοσοκομείο».

Η Λίλιαν Αρχοντή γνωστή από σειρές του Χάρη Ρώμα και η κόρη της, Χριστίνα Ιουστίνα Αρχοντή, η γνωστή Μπουλίτσα από το Καφέ της Χαράς, μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, με αφορμή την εκδίκαση της υπόθεσης κακοποιήσεων στην οποία εμπλέκονται.

Το περιστατικό συνέβη στις 31 Ιουλίου του 2022 σε πλατεία στην περιοχή του Κολωνού και οι δύο γυναίκες φέρονται να εμπλέκονται σε καβγά με δύο άλλες με την Αστυνομία να καλείται και μάνα και κόρη να καταγγέλλου ότι ακολούθησε κακοποίησή τους από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. μετά τη μεταφορά τους στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

«Κακοποιηθήκαμε βάναυσα ψυχικά, σωματικά, σεξουαλικά, κυρίως η κόρη μου. Είναι ανεπίτρεπτο, γι’ αυτό και γίνεται αυτή η δίκη, για να αθωωθούμε, να βρούμε το δίκιο μας και να τελειώσει η βία εδώ. […]Εγώ πιστεύω ότι κάτι τέτοιο δεν ξεπερνιέται ποτέ. Ο χρόνος και η καθημερινότητα σε αναγκάζουν να βάζεις στην άκρη κάποια πράγματα αλλά οι πληγές μένουν, απλώς καταπραΰνονται», ανέφερε αρχικά η Λίλιαν Αρχοντή.

«Ήταν ψυχικός και σωματικός βιασμός. Δε χρειάζεται να είναι βιασμός με την έννοια της σεξουαλικής κακοποίησης, αν και σε μένα υπήρχε και αυτό το κομμάτι σε έναν βαθμό. Οι αστυνομικοί καταχράστηκαν την εξουσία που τους δίνει το Σώμα», πρόσθεσε από την πλευρά της η κόρη της, Χριστίνα Ιουστίνα Αρχοντή.

«Πήγαμε στο νοσοκομείο μόλις αφεθήκαμε ελεύθερες. Δεν καταλάβαμε ποτέ τον λόγο που βρεθήκαμε δέσμιες μέσα σε ένα μπουντρούμι σαν κοινοί εγκληματίες χωρίς να πειράξουμε ή να προσβάλλουμε κανέναν. Σεβόμαστε και εκτιμάμε τους πάντες», συμπλήρωσε δακρυσμένη η Λίλιαν Αρχοντή.

«Εξετάστηκαν ενδελεχώς τα βιασμένα κορμιά μας, όλοι οι τραυματισμοί μας έχουν καταγραφεί και εγγράφως και σε φωτογραφικό υλικό φυσικά. Υπάρχουν αποδείξεις ότι αυτά συνέβησαν, όλες οι κατηγορίες θα καταρριφθούν», επισημαίνει για το περιστατικό η Χριστίνα Ιουστίνα Αρχοντή.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.