«Fake news από τον έγκριτο Χατζηνικολάου»: H ανάρτηση που κατέβασε μέσα σε λίγα λεπτά για την οποία αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη (Pics)

«Fake news από τον έγκριτο Χατζηνικολάου»: H ανάρτηση που κατέβασε μέσα σε λίγα λεπτά για την οποία αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη (Pics)

Τι ζήτησε εκπρόσωπος του κόμματος για το περιβόητο tweet.

Μία καταγγελία μέσω του twitter από τον υποψήφιο Βουλευτή Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών του κόμματος ΝΙΚΗ έγινε για τον Νίκο Χατζηνικολάλου και μία από τις αναρτήσεις του που είχε κάνει στο ίδιο μέσο.

Η ανάρτηση του Νίκου Χατζηνικολάου έδειχνε ένα πόστερ που είχε το λογότυπο του κόμματος της ΝΙΚΗΣ και παρουσίαζε ένα μωρό με υπέρτιτλο «ΜΗ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΜΠΑΜΠΑ» και υπότιτλο «ο αυνανισμός είναι ΦΟΝΟΣ».

Ο υποψήφιος βουλευτής χαρακτήρισε fake news την εικόνα που κοινοποίησε ο εκδότης της Real ενώ αναμένει τη δημόσια συγγνώμη από τον δημοσιογράφο ελπίζοντας όπως έγραψε να ήταν μία αστοχία λόγω βιασύνης.

«Ελπίζουμε ότι η άμεση ανάρτηση αυτού του fake news από τον έγκριτο
@NChatzinikolaou
να ήταν απλά μια αστοχία λόγω βιασύνης. Αναμένουμε μια δημόσια συγγνώμη ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις.
#ΝΙΚΗ #εκλογες_25_Ιουνιου»

Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου του ΑΝΤ1 κατέβασε μέσα σε λίγα λεπτά το tweet του παραδεχόμενος ότι το κείμενο που συνόδευε την εικόνα δεν είχε συνταχθεί από τη ΝΙΚΗ.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.