Θύελλα αντιδράσεων στα social media: Η ερώτηση για τον Τσίπρα στον «Εκατομμυριούχο» του ΑΝΤ1 που έγινε viral (Pic)

Θύελλα αντιδράσεων στα social media: Η ερώτηση για τον Τσίπρα στον «Εκατομμυριούχο» του ΑΝΤ1 που έγινε viral (Pic)

Τι αφορούσε η ερώτηση για ένα θέμα με καταδικαστική απόφαση.

Μία ερώτηση, όχι τόσο συνηθισμένη, ειδικότερα στην παρατεταμένη διπλή προεκλογική περίοδο που διανύουμε τους τελευταίους μήνες, είδαν οι τηλεθεατές του «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», μία ερώτηση που αφορούσε ένα τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, και ένα σκάνδαλο για το οποίο καταδικάστηκαν οι καταγγέλλοντες δημοσιογράφοι για συκοφαντικούς ισχυρισμούς.

Η ερώτηση αφορούσε την περιοχή της Αττικής στην οποία ο Αλέξης Τσίπρας είχε νοικιάσει σπίτι. Να θυμίσουμε ότι διάφορα δημοσιεύματα είχαν αμφισβητήσει τα ενοικιαστήρια του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τα πειστήρια που είχε καταθέσει για την εταιρεία που έπραξε την ανακαίνιση της εξοχικής κατοικίας, με τα έξοδα να αποδεικνύονται ότι πληρώθηκαν από τον ιδιοκτήτη της εταιρείας.

Πιο συγκεκριμένα, το δικαστήριο στο οποίο είχε προσφύγει ο Αλέξης Τσίπρας με αγωγή στον διευθυντή των Παραπολιτικών, Γιάννη Κουρτάκη, έκρινε ψευδείς και συκοφαντικούς τους ισχυρισμούς του εκδότη της εφημερίδας περί δήθεν «μετακόμισης» του Αλέξη Τσίπρα από την Κυψέλη στο Σούνιο, περί δήθεν αγοράς πολυτελούς βίλας, περί δήθεν πολυτελούς επισκευής από μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία, περί δήθεν μεταχρονολογημένης κατασκευής «ενοικιαστηρίου συμβολαίου», υπογραμμίζοντας μάλιστα πως τα όσα δημοσίευσε ο εναγόμενος ήταν «επινοήσεις» και ότι τελούσε «εν γνώσει της αναλήθειάς τους».

Η ερώτηση που έπεσε στην παίκτρια του «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», καυτηριάστηκε από τους χρήστες του Twitter που είδαν ένα θέμα για το οποίο υπάρχει καταδίκη να ανακυκλώνεται σε ερώτηση του τηλεπαιχνιδιού του ΑΝΤ1.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.