«Ανοίγει λίγο τα μάτια του...»: Δεκτός από κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία ο 20χρονος Γεράσιμος, ο μαναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού στα Τέμπη

«Ανοίγει λίγο τα μάτια του…»: Δεκτός από κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία ο 20χρονος Γεράσιμος, ο μαναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού στα Τέμπη

Μετά από 100 ημέρες παραμονής στην ΜΕΘ.

Εκατό μέρες έχουν συμπληρωθεί από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών που στοίχησε τη ζωή σε 57 ανθρώπους με τον 20χρονο Γεράσιμο, να παραμένει ακόμα στην ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ενθέτου Secret των Παραπολιτικών και του δημοσιογράφου, Βασίλη Βενιζέλου, ο Γεράσιμος είναι πιθανόν τις επόμενες ημέρες να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης της Γερμανίας, και συγκεκριμένα στο Ανόβερο προκειμένου να συνεχίσει τη θεραπεία του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αίτημα είχε γίνει και σε ανάλογο κέντρο στην Ελβετία, το οποίο όμως δεν είχε γίνει δεκτό.

Σημειώνεται πως ο Γεράσιμος, που είναι ο μόνος επιζών από το πρώτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας, συνεχίζει να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ενώ τις τελευταίες ημέρες, και κατά διαστήματα ανοίγει τα μάτια του, και σηκώνει έστω και λίγο τα χέρια του τα οποία και κινεί ελάχιστα.

Ο νεαρός,  βρίσκεται σε μια αργή διαδικασία ανάκτησης της επικοινωνίας με το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται, με τους θεράποντες ιατρούς να είναι συνεχώς από πάνω του.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.