«Μπ@σταρδοι...»: H οργισμένη ανάρτηση της Χριστίνας Βραχάλη κατά τη διάρκεια της πύρινης λαίλαπας (Pics)

«Μπ@σταρδοι…»: H οργισμένη ανάρτηση της Χριστίνας Βραχάλη κατά τη διάρκεια της πύρινης λαίλαπας (Pics)

Το ξέσπασμα της δημοσιογράφου για τη διαχείριση της καταστροφικής πυρκαγιάς.

Tην οργή της εξέφρασε μέσα από μία σειρά αναρτήσεών της στο Instagram η γνωστή δημοσιογράφος Χριστίνα Βραχάλη, για όσα συμβαίνουν κατά την αδυναμία διαχείρισης των σημερινών πυρκαγιών στο Λουτράκι.

Ενημέρωση για την κατάσταση στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών-Πατρών, εξέδωσε η Ολυμπία Οδός, εξαιτίας της πολύ μεγάλης πυρκαγιάς που μαίνεται στο Λουτράκι με εντολή της Τροχαίας, για προληπτικούς λόγους έκλεισε το τμήμα του αυτοκινητόδρομου από τον κόμβο Αγ. Θεοδώρων μέχρι τον κόμβο Επιδαύρου.

Εν τω μεταξύ, την ίδια ώρα ελήφθη η απόφαση να κλείσει και η Παλαιά Εθνική Οδός με αποτέλεσμα όλοι οι οδηγοί να μην έχουν κανέναν άλλο τρόπο να κινηθούν και να υποχρεωθούν σε αναστροφή προς Πάτρα και προς Αθήνα αντίστοιχα.

Το χάος που δημιουργήθηκε ακόμα μία φορά, στην πρώτη ημέρα που ο κρατικός μηχανισμός αντιμετώπισε μία τέτοιου μεγέθους πυρκαγιά, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ανάγκασε τη δημοσιογράφο να γράψει «Εκκένωση οικισμών στους Αγίους Θεοδώρους, διακοπή κυκλοφορίας  μέχρι την Επίδαυρο. Κάθε χρόνο τα ίδια #μπάσταρδοι».

«Μπ@σταρδοι...»: H οργισμένη ανάρτηση της Χριστίνας Βραχάλη κατά τη διάρκεια της πύρινης λαίλαπας (Pics)

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.