«Ας τον πλάκωναν στο ξύλο»: Η απαράδεκτη τοποθέτηση της Ιωάννας Μάνδρου για τον δολοφονημένο Αντώνη στον αέρα του ΣΚΑΪ

Οι εικόνες τους καίνε: Νέο σοκαριστικό βίντεο με τον Αντώνη και το πλήρωμα του Blue Horizon λίγα λεπτά πριν σκοτωθεί στο λιμάνι (Vid)

Δεν αφήνει αμφιβολία για τις προθέσεις του υπάρχου το βίντεο.

Ένα νέο βίντεο – ντοκουμέντο έρχεται στο φως της δημοσιότητας, προσπαθώντας να ρίξει φως στις τελευταίες στιγμές πριν την προσπάθεια του Αντώνη Καργιώτη, να επιβιβαστεί στο πλοίο «Blue Horizon» με προορισμό την Κρήτη, προκαλώντας εύλογα ερωτηματικά.

Στο νέο αυτό βίντεο που δημοσίευσε το Newsbomb.gr, φαίνεται η διαδικασία της φόρτωσης των οχημάτων και τα δραματικά γεγονότα πέντε λεπτά πριν το μοιραίο συμβάν και πριν τα μέλη του πληρώματος αρνηθούν την είσοδο στον Αντώνη με τον βίαιο αυτόν τρόπο που οδήγησε στον θάνατό του.

Όπως φαίνεται, ο άτυχος 36χρονος ο οποίος -όπως προέκυψε από ανακοίνωση του Λιμενικού-, διέθετε κανονικά το εισιτήριό του, επιλέγει να μην επιβιβαστεί ακόμα, καθώς η διαδικασία της φόρτωσης είναι σε εξέλιξη.

Ο Αντώνης σκέφτεται ότι έχει λίγο χρόνο ακόμα πριν ανέβει στο πλοίο και πραγματοποιήσει το τόσο γνώριμο ταξίδι για αυτόν, από την Αθήνα στην πατρίδα του την Κρήτη. Παρατηρεί όσα συμβαίνουν γύρω του στο λιμάνι, τα οχήματα να εισέρχονται στο Blue Horizon, αλλάζει θέσεις στον ντόκο, μέχρι που πηγαίνει και κάθεται για λίγο στις δέστρες των πλοίων.

Από τη δέστρα του Blue Horizon, όπου μετακινήθηκε, συνειδητοποιεί ότι το πλοίοείναι πια έτοιμο να αναχωρήσει και τρέχει να επιβιβαστεί μέχρι τον καταπέλτη του πλοίου, ο οποίος δεν έχει αρχίσει ακόμα να σηκώνεται. Όμως, για τους εγκληματικούς λόγους που θα εξηγήσουν στη Δικαιοσύνη, τα μέλη του πληρώματος δεν τον αφήνουν να επιβιβαστεί. Η συνέχεια, γνωστή.Ο Αντώνης καταλήγει στη θάλασσα και πνίγεται.

Στο μπαλκόνι της πρύμνης του πλοίου, που πλέον είχε ξεκινήσει το ταξίδι, φαίνεται να επικρατεί μια μικρή αναστάτωση και κόσμος να σπεύδει να παρατηρήσει τι έχει συμβεί. Στην προβλήτα καταφθάνουν ακόμα τρεις άνθρωποι, οι οποίοι πρόσεξαν το τραγικό γεγονός.

Ακριβώς δίπλα από τη δέστρα του πλοίου «Έλυρος», και μάρτυρας του φόνου, βρίσκεται κι ένας άνδρας με μηχανάκι και διακριτικά για τη νύχτα, πιθανότατα εργαζόμενος στο λιμάνι. Ο 36χρονος, λίγο νωρίτερα είναι πιθανό να αντάλλαξε κάποια λόγια και μαζί του, όπως φαίνεται στο βίντεο.

Λιμενικός στο σημείο δεν φαίνεται να υπάρχει, τουλάχιστον λίγα λεπτά πριν και μετά τη στιγμή της δολοφονίας.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση, είναι το γεγονός ότι όπως φαίνεται στο βίντεο, ο Αντώνης έχει μια σύντομη συνομιλία με το ένα μέλος του πληρώματος. Τον ακολουθεί μάλιστα μέχρι τη δέστρα του Blue Horizon, από όπου το μέλος του πληρώματος έλυσε τον κάβο για να ξεκινήσει το ταξίδι.

Τι μπορεί να είπαν και, δεδομένου ότι το θύμα βρισκόταν για αρκετή ώρα κοντά στο πλήρωμα, για ποιον λόγο μπορεί να του απέτρεψαν την είσοδο, και μάλιστα με αυτόν τον βίαιο τρόπο που οδήγησε στον θάνατό του;

Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε αποτελεί μέρος της δικογραφίας και τις τελευταίες ώρες εξετάζεται από τον εισαγγελέα:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.