«Μαύρος, Πακιστανός, παλαβός... o μ@λ@κας»: Ηχητικό ντοκουμέντο αποκαλύπτει τον λόγο που ο ύπαρχος έσπρωξε στην θάλασσα τον άτυχο Αντώνη (Vid)

«Μαύρος, Πακιστανός, παλαβός… o μ@λ@κας»: Ηχητικό ντοκουμέντο αποκαλύπτει τον λόγο που ο ύπαρχος έσπρωξε στην θάλασσα τον άτυχο Αντώνη (Vid)

«Όλα αυτά που ακούμε είναι το ένα χειρότερα απ' το άλλο», σχολίασε ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Νέο ηχητικό ντοκουμέντο από το Blue Horizon λίγο μετά τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη Καργιώτη είδε το φως της δημοσιότητας μέσα από την εκπομπή Live News του Νίκου Ευαγγελάτου.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο πλατό, το νέο αυτό υλικό προδίδει τον λόγο που ο ύπαρχος και άλλα μέλη του πληρώματος έσπρωξαν τον 36χρονο στη θάλασσα και δεν έσπευσαν να του πετάξουν ούτε ένα σωσίβιο, προκειμένου να τον γλιτώσουν απ’ τα ορμητικά νερά

«Εγώ νόμιζα ότι δεν είχε εισιτήριο, όταν ήταν μαύρος… Πακιστανός! Γιατί καθόταν εκεί απέξω και γύριζε γύρω-γύρω. Μα δε μας έδειξε κανένα εισιτήριο. Εμένα το μόνο που μου είπε είναι ‘εγώ θα ταξιδέψω’», ακούγεται ο ύπαρχος να λέει στον πλοίαρχο, χαρακτηρίζοντας τον και «παλαβό» και «μ@λ@κ@».

«Eίναι ράκος, έκλαιγε συνέχεια»: Ξέσπασε σε κλάματα on air η σύζυγος του υπάρχου που κατηγορείται για τη δολοφονία του Αντώνη (Vid)

Η συνομιλία μετά την πτώση του Αντώνη στη θάλασσα είχε ως εξής:

Πλοίαρχος: Ρε τον μ@λ@κ@ ρε. Τώρα οικονομήσαμε.

Πλήρωμα: Δεν τον έσπρωξε το πλήρωμα. Πήγε να τον βγάλει το πλήρωμα.

Πλοίαρχος: Πάρε μία τον… θέλει λεπτομέρειες για το τι έγινε… μην πεις πολλά.

Ύπαρχος: Αυτός είχε ξεκινήσει το βαπόρι και πήγαινε μπροστά και πήγε να ανέβει πάνω στον καταπέλτη…δίπλα, δίπλα. Στον καταπέλτη ήταν. Ένας παλαβός ήταν. Εκείνη την ώρα που έδεσαν εγώ τον κάβο ήταν δίπλα μου. Του λέω ‘ταξιδεύεις;’, ‘όχι’ μου λέει και μετά ανέβηκε, μπαίνει μέσα.

Πλοίαρχος: Αμέσως ενημέρωσα το traffic και το λιμενικό. Έκοψα και την κίνηση, έκανα κράτη για να μειώσω τα απόνερα. Μετά δεν ξέρω τι έγινε από εκεί. Εγώ τον είδα, ναι. Μάλιστα τον είδε και το Έλυρος, φώναξε ο καπετάνιος από το Έλυρος… κολυμπούσε.

Ύπαρχος: Του λέω ‘βγες έξω… βγες έξω’.

Πλοίαρχος: Ο αξιωματικός που τον είδε κολυμπούσε.

Ύπαρχος: Πάει να βγει έξω… βγαίνει έξω, ξανά μπαίνει μέσα και έπεσε στην θάλασσα.

Πλήρωμα: Αυτός ήταν απέξω.

Ύπαρχος: Ναι, είχαμε κλείσει καταπέλτη, των οχημάτων, ναι. Αυτός ήταν στην πίντα, καθότανε και μετά πήρε δρόμο να μπει μέσα. Τελευταίος, τελευταίος. Είχαμε ξεκινήσει, προχωρούσε το βαπόρι μπροστά. Είχαμε αμολήσει, ναι.

Πλοίαρχος: Ξαφνικά είδα από την κάμερα έναν επιβάτη ο οποίος προσπάθησε να μπει μέσα στο πλοίο και γλίστρησε. Τίποτα, δε με βλέπω καλά…

Δείτε ακόμα:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.