Σε έξαλλη κατάσταση ο Γιώργος Μαυρίδης: «Είναι αλήτες, αυτοκτονούσαν άνθρωποι με ξυραφάκι δίπλα μου στο κρατητήριο» (Vid)

Σε έξαλλη κατάσταση ο Γιώργος Μαυρίδης: «Είναι αλήτες, αυτοκτονούσαν άνθρωποι με ξυραφάκι δίπλα μου στο κρατητήριο» (Vid)

Σοκαριστικά όσα ειπώθηκαν.

Φανερά εκνευρισμένος μίλησε ο Γιώργος Μαυρίδης στις τηλεοπτικές κάμερες μετά την περιπέτεια και τη σύλληψή του στο Μεξικό.

Όπως είπε, αισθάνεται θυμωμένος με όσα γράφτηκαν, καθώς κανείς δεν σεβάστηκε ούτε τον ίδιο ούτε την οικογένειά του, καθώς τίποτα από όσα παρουσιάστηκαν δεν ήταν αληθές. 

«Ποιος σας έδινε τις ειδήσεις και τα γράφατε; Γράφατε πως μάλωσα με τον πιλότο και με έπιασαν γιατί μίλησα με αγένεια. Ποιος σας τα είπε αυτά; Ούτε με την οικογένειά μου δεν μιλούσα! Πήγαμε στο Μεξικό για γυρίσματα. Ο προορισμός πρώτα ήταν Μεξικό και μετά Βραζιλία. Οι Αρχές δεν δεχόντουσαν πως δεν θα μείνει σε ξενοδοχείο αλλά σε έναν φίλο μου.

Μας πήραν τα διαβατήριά μας, τα χαρτιά μας, τα κινητά και τα ρολόγια μας. Μέναμε με το φανελάκι και μια βερμούδα σε ένα κελί. Για 12 ώρες δε μας επέτρεψαν να μιλήσουμε σε κανένα. Ούτε στην Πρεσβεία. Φοβόμασταν ότι θα μας εξαφανίσουν. Ρωτάγαμε ‘Παιδιά τι κάναμε;’. Για ποιο λόγο μας συλλάβατε; Μας κλείναν την πόρτα, δεν μιλάγανε Αγγλικά», είπε και συνέχισε:

«Κάποια στιγμή προφανώς το φουντώσαμε και εμείς για να κάνουμε κάτι γιατί αλλιώς θα μέναμε εκεί δεν ξέρουμε κι εμείς μέχρι πότε. Πήραμε τηλέφωνο τους δικούς μας και μας χλεύαζαν. Μας έλεγαν ότι δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα οι δικοί μας. Μείναμε τρεις νύχτες. Για να πάρουμε τηλέφωνο μαλώναμε συνέχεια. Σε τέσσερις μέρες πήρα δύο τηλέφωνα. Δε θα μιλήσω για συμπεριφορά, καταπάτηση δικαιωμάτων. Το τερματίσανε! Μας έστειλαν Αθήνα με το ‘έτσι θέλω’.

Δεν μας άφησαν να συνεχίσουμε για Βραζιλία. Μας άλλαξαν τα εισιτήρια για Αθήνα χωρίς να μας ρωτήσουν. Εμείς τα πληρώσαμε! Είναι τρελοί οι άνθρωποι, δεν είναι καλά. Δεν μαλώσαμε με κανέναν πιλότο. Δεν μπήκαμε ποτέ στο αεροπλάνο. Επίτηδες δε μπήκαμε. Μας φέρονταν σαν τσουβάλια. Είδαμε πράγματα και καταστάσεις απίθανες. Έβλεπα ανθρώπους να αυτοκτονούν με ξυραφάκια στο κρατητήριο για να μην τους απελάσουν. Οι άνθρωποι δεν πάνε καλά, είναι παρανοϊκοί. Είναι αλήτες!».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.