Ήταν μόλις 55: Έφυγε από την ζωή ο πιο αγαπητός ηθοποιός του «Ρετιρέ»

Ήταν μόλις 55: Έφυγε από την ζωή ο πιο αγαπητός ηθοποιός του «Ρετιρέ»

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πνευμονικό οίδημα.

«O πόνος φέτος δεν έχει τέλος. Ένας από τους καλύτερους μου φίλους, ένας αξιαγάπητος ηθοποιός, ένας άνθρωπος που μας έδεσαν τόσα πολλά στην ζωή και την δουλειά που τόσο λάτρευε, έφυγε ξαφνικά. Βαριά η οδύνη αγαπημένε μου φίλε. Σε χαιρετούν όλοι οι ηθοποιοί».

Αυτά ήταν τα αποχαιρετιστήρια λόγια του Σπύρου Μπιμπίλα για τον αγαπημένο του φίλο και συνάδελφο, Πάνο Ρεντούμη, τον οποίο το κοινό αγάπησε ιδιαίτερα μέσα από το «Ρετιρέ».

Ο ίδιος, βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του από την σύζυγό του, Άντα, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για πνευμονικό οίδημα.

Ο Πάνος Ρεντούμης έμεινε στην τηλεοπτική ιστορία ως «Δημήτρης, Θανάσης ή Θάνος», καθώς έτσι τον αποκαλούσε η Κατερίνα Γιουλάκη στη σειρά του Γιάννη Δαλιανίδη. Εκεί τον είδαμε να υποδύεται έναν απατεώνα που πουλούσε… έρωτα στις πρωταγωνίστριες της σειράς προκειμένου να τους αποσπάσει χρήματα. Μέχρι σήμερα, θεωρείται ένας από του πιο αξέχαστους χαρακτήρες του «Ρετιρέ».

Τον είδαμε ακόμα στις σειρές «Το τρίτο στεφάνι», «Έγκλημα και πάθος», «Αληθινοί έρωτες», «Αν μ΄ αγαπάς», «Ανατομία ενός εγκλήματος» και «Πάνω από το νόμο» και «Μια στιγμή 2 ζωές».

Συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.