Επίσημο! Αυτή είναι η νέα εκπομπή του Γιώργου Μαυρίδη στο OPEN

Ο Γιώργος Μαυρίδης «αδειάζει» την Πρεσβεία του Μεξικού – Η οργισμένη ανακοίνωσή του

Η αντίδρασή του στην ανακοίνωση της Πρεσβείας του Μεξικού ήταν άμεση.

Φανερά εξοργισμένος απάντησε στην ανακοίνωση της Πρεσβείας του Μεξικού σχετικά με τη σύλληψή του ιδίου και της ομάδας του ο Γιώργος Μαυρίδης μερικά λεπτά πριν.

Ο παρουσιαστής του OPEN διαψεύδει κατηγορηματικά όσα υποστηρίζει η Πρεσβεία, υποστηρίζοντας πως έχει υλικό στην κατοχή του που αποδεικνύει την απάνθρωπη συμπεριφορά των μεξικανικών Αρχών.

«Θα ήθελα να ενημερώσω την αγαπημένη πρεσβεία του Μεξικού, ότι παρότι η χώρας σας δεν είναι πρώτη σε παραγωγή ελαιολάδου, το λάδι ρέει αύθονο και ότι έχω μια φωτογραφία στο κινητό μου από την “ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα”.

Θέλω να προσθέσω ότι έχω τα στοιχεία συγκρατούμενων, εεεεε συγνώμη τουριστών ήθελα να πω, που πέρασαν τις μέρες τους μαζί μας και θα είχε ενδιαφέρον να ακούσουμε τις μαρτυρίες τους σε βίντεο για τις ευχάριστες αναμνήσεις που είχαν από την “ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα”.
Ένα απλό στυλό που δεν βρήκατε στο ψάξιμο και ένα κομμάτι χαρτί υγείας μπορούν να φανούν χρήσιμα στις μέρες μας.

Φυσικά, οποίος έχει κάποια διαθέσιμη προσφορά για την αγορά της φωτογραφίας είμαι ανοικτός σε προτάσεις, αν θέλετε πάλι, δέχομαι και από εσάς προσφορά μπας και πατσίσουμε τα λεφτά από τα εισιτήρια, την ταλαιπωρία και την ηθική και υλική βλάβη της ομάδας μου.

Αντ’ αυτού αν ήμουν στην θέση σας, θα καθόμουν ήρεμα και ωραία στο γραφείο μου απολαμβάνοντας την άνεση του και δεν θα έμπαινα σε διαδικασία να ανοίξω πόλεμο με έναν Ευρωπαίο πολίτη ο οποίος βάση νόμου μπορεί να κρατηθεί μόνο για 6 ώρες στην “ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα” σας και κρατήθηκε 4 μέρες και κατά παράβαση σωρείας θεμελιωδών δικαιωμάτων του ανθρώπου!

ΥΓ: Έγραψα μόνο το 10%, αν θέλετε μπορώ στην επόμενη ανάρτηση μου να προσθέσω και το άλλο 90% με βανάκια χουντίνι που έχουν την μαγική ικανότητα να εξαφανίζουν.

ΥΓ2: Για αμόρφωτος τατουατζής τα πήγα καλά αλλά να μην ξεχνάτε ότι μπορώ και καλύτερα!», έγραψε ο Μαυρίδης στην επίσημη σελίδα του.

Όπως φαίνεται, το θέμα δεν θα λήξει τόσο εύκολα.