Αντώνης Αλεξανδρίδης - «Big Brother»: «Μου στέλνουν γυναίκες και μου λένε ότι θέλουν να με γνωρίσουν»

Με αυτή τη γυναίκα είναι ερωτευμέvος ο Αντώνης Αλεξανδρίδης του «Big Brother» (Pics)

Την αποκάλυψη έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Για τον Αντώνη Αλεξανδρίδη μίλησε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος στη νέα του διαδικτυακή συνέντευξη.

Ο σάλος που ξέσπασε με τις δηλώσεις του Κρητικού παίκτη δεν στοίχισε στο ριάλιτι από άποψη τηλεθέασης, κατάφερε όμως να προκαλέσει μπελάδες στον ΣΚΑΪ με το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτλεόρασης, με τον Ανδρέα να τονίζει πως υπήρξε πίεση πολιτική αλλά και από τους ανταγωνιστές του σταθμού, ο ΣΚΑΪ να έχει κυρώσεις, ακόμα και να «κοπεί» το «Big Brother».

Ακόμα, χαρακτήρισε τον Αλεξανδρίδη ως ένα «αφελές παιδί» που σε καμία περίπτωση δεν εννοούσε αυτό το βγήκε προς τα έξω, κάνοντας παράλληλα και την αποκάλυψη πως ο Κρητικός είχε ερωτευτεί μέσα στο παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμα: «Big Brother»: Η ντροπιαστική φωτογραφία παίκτριας που δεν έπρεπε να δούμε (Pic)

«Το αστείο του ήταν ατυχές. Ο Αντώνης είναι ερωτευμένος με τη Σοφία Δανέζη. Μου είπε λεπτομέρειες που δεν τις έχουμε δει. Πώς τις γράφει χαρτάκια και της τα αφήνει μέσα στα ρούχα της.

Μου είπε κλαίγοντας ‘Αντρέα σου μιλάω απόλυτα ειλικρινά, αν μου δίνανε αυτή τη στιγμή 5 εκατομμύρια ευρώ να τα πάρω και να φύγω ή αν μου λέγανε μπες στο σπίτι και άσε τα λεφτά, θα έμπαινα στο σπίτι να πάρω αγκαλιά τη Σοφία και να τη φιλήσω’. Είναι ερωτευμένος. Ποιος ερωτευμένος έχει το προφίλ του βιαστή; Εγώ συμπεραίνω ότι είναι ένα παιδί άμυαλο που δεν βουτάει τη γλώσσα του στο μυαλό του», είπε χαρακτηριστικά. 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.