«Τελεταί Μπούκουρας»: Το σατιρικό tweet για τον Άδωνι Γεωργιάδη που έριξε τον λογαριασμό του (Pic)

«Γι’ αυτό εκτοξεύτηκαν τα κρούσματα»: Ο Άδωνις Γεωργιάδης βρήκε το λόγο που φτάσαμε τις 800+ μολύνσεις τη μέρα

«Συμπληρώθηκαν 2 εβδομάδες...».

Η 22α Οκτωβρίου είναι μια μέρα-σταθμός για τη νεοελληνική ιστορία, μιας και ανακοινώθηκαν και επισήμως οι ποινές εις βάρος των Χρυσαυγιτών, με τα… πρωτοπαλίκαρα του ναζιστικού μορφώματος να περνάνε την πόρτα της φυλακής για 13+ χρόνια έκαστος.

Ωστόσο, το σημαντικότατο ζήτημα της Χ.Α. έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα, μιας και, όπως είναι λογικό, η «έκρηξη» των κρουσμάτων κορωνοϊού στη χώρα μας έχει επισκιάσει κάθε τι άλλο. Είναι χαρακτηριστικό πως σήμερα Πέμπτη ανακοινώθηκαν 882 νέα κρούσματα, την στιγμή που σε διάγγελμά του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε τα νέα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης φρόντισε να δώσει τη δική του εξήγηση για τα σταθερά ανοδικά νούμερα του ιού στη χώρα μας, θεωρώντας «υπεύθυνη» τη μεγάλη συγκέντρωση έξω από το εφετείο  για τη δίκη της Χρυσής Αυγής προ δύο εβδομάδων.

Πιο συγκεκριμένα, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων δήλωσε μιλώντας το Mega και τον Νίκο Ευαγγελάτο:

«Καταρχάς σήμερα έχουμε τη συμπλήρωση 14 ημερών από εκείνη τη μεγάλη συγκέντρωση έξω από το Εφετείο. Είχε προειδοποιήσει αν θυμάστε ο κ. Χαρδαλιάς και ο κ. Κικίλιας ότι τέτοιου τύπου μεγάλες και πολυπληθείς συγκεντρώσεις χιλιάδων ανθρώπων, ασχέτως για ποιον λόγο γίνονται -για τον πιο ευγενή σκοπό να γίνεται.

Ήταν χιλιάδες κόσμου, ο ένας πάνω στον άλλο οι περισσότεροι χωρίς μάσκες, άρα ξέραμε ότι θα ήταν παντελώς, φύσει αδύνατο 14 με 15 μέρες μετά να μην έχουμε αύξηση των κρουσμάτων. Αν δεν είχαμε θα είχαν καταργηθεί όλοι οι νόμοι του ιού. Τι θρέφει τον ιό; Η έλλειψη αποστάσεων. Γιατί φωνάζουμε; Κάθε είδους μέτρο που μπορούσε ανθρώπινα να ληφθεί, έχει ληφθεί».

Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.