Επιστρέφει το «Κουτί της Πανδώρας»

«Κρίμα που θα νοσήσουν από Covid»: Το σχόλιο του Κώστα Βαξεβάνη για την συγκέντρωση του ΚΚΕ που έγινε viral (Pic)

Φουλ... επίθεση.

Μια πολύ ιδιαίτερη μέρα είναι η σημερινή 17η Νοεμβρίου του 2020. Η πανδημία του κορωνοϊού έχει πλήξει βάναυσα τη χώρα μας και οι ιδιαίτερες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί κατέστησαν δύσκολη (ή και… απαγορευμένη) την πορεία προς το Πολυτεχνείο για να τιμηθούν οι αγωνιστές του 1973.

Ωστόσο, το ΚΚΕ πραγματοποίησε συγκέντρωση έξω από την αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα, θέλοντας με την εξαιρετικά προσεκτική παρουσία  του να τιμήσει την εξέγερση. Παρά την απαγόρευση των συναθροίσεων, το Κομουνιστικό Κόμμα αιφνιδίασε τις Αρχές και βρέθηκε στην πρεσβεία, διαδηλώνοντας και τηρώντας στο έπακρο τα μέτρα αυτοπροστασίας.

Την συγκεκριμένη κίνηση σχολίασε με τον πλέον δηκτικό (για τον κ. Χρυσοχοΐδη και την αστυνομία…) τρόπο ο Κώστας Βαξεβάνης. Ο εκδότης της εφημερίδας Documento υποκλίθηκε στο ΚΚΕ, την στιγμή που πέρασε… γενεές 14 την ΕΛ.ΑΣ και τον Υπουργό Προστασίας του πολίτη.

Δείτε ακόμα: Φίλιππος Power of Love: Αυτή είναι η επαγγελματίας συμπρωταγωνίστριά του στην πρώτη του ταινία εvηλίκων (Pic)

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Βαξεβάνης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter:

Μπράβο στο ΚΚΕ που κάνοντας συμβολική συγκέντρωση στην Πρεσβεία, ενώ ο Χρυσοχοΐδης φύλαγε με 6.000 αστυνομικούς το Πολυτεχνείο, απέδειξε πόσο καραγκιόζηδες είναι στην πραγματικότητα οι σιδεροφραχτοι της καταστολής. Κρίμα μόνο που οι συνωστισμένοι αστυνομικοί θα νοσήσουν από Covid.

Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό tweet:

«Κρίμα που θα νοσήσουν από Covid»: Το σχόλιο του Κώστα Βαξεβάνη για την συγκέντρωση του ΚΚΕ που έγινε viral (Pic)

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.