Ποια Τουρκία; Η δημοσιογράφος που έβαλε τον Μπογδάνο στη θέση του…

«Αν νομίζετε ότι θα μας στέλνετε στις ΜΕΘ απ’ τα γραφεία, γελιέστε»: Το σκληρό tweet του Μπογδάνου που έγινε viral (Pics)

Φουλ «επίθεση».

Ήταν ένα από τα ζητήματα που συζητήθηκαν εντόνως τις προηγούμενες ημέρες, μέσα στον κυκεώνα της πανδημίας που μαστίζει τη χώρα μας: το «κορωνοπάρτι», όπως χαρακτηρίστηκε από τα media, του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρη Βερσεβού με περίπου 10 συναδέλφους του στο γραφείο σχολιάστηκε εντόνως από όλες τις μεριές.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μπογδάνος φρόντισε να στηλιτεύσει την συγκεκριμένη κίνηση των δικηγόρων, ανεβάζοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter το εξής μήνυμα:

Εφόσον δεν πρόκειται για μια χονδροειδή φάρσα, ο πρόεδρος ΔΣΑ Δημήτρης Βερβεσός και καμιά δεκαριά φίλοι του κάνουν απόψε πάρτυ με σαμπάνιες στο γραφείο του. Μάσκα φορά μόνο ο ίδιος. «Ήταν όλοι εδώ» και «Γιορτάζουμε τον γίγαντά μας», ανέβασαν πριν λίγο στο instagram. Αποστροφή!

«Αν νομίζετε ότι θα μας στέλνετε στις ΜΕΘ απ' τα γραφεία, γελιέστε»: Το σκληρό tweet του Μπογδάνου που έγινε viral (Pics)

Ωστόσο, ο πρώην δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ συνέχισε στο ίδιο επικριτικό ύφος λίγο αργότερα, γράφοντας  «Δικηγόρος που χθες διέπραξε πλημμέλημα με ενδεχόμενο κακούργημα, τώρα μου επιτίθεται που το κοινοποίησα. Τη Δευτέρα, λοιπόν, κοινοβουλευτική αναφορά και ερώτηση περί απόδοσης ευθυνών. Αν νομίζετε ότι θα κυνηγάμε το ΚΚΕ στο δρόμο για να μας στέλνετε στις ΜΕΘ απ’ τα γραφεία, γελιέστε»- ένα tweet που έγινε αυτομάτως viral και πολλοί χρήστες του twitter έσπευσαν να σχολιάσουν από κάτω.

Δείτε και τη δεύτερη ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου:

«Αν νομίζετε ότι θα μας στέλνετε στις ΜΕΘ απ' τα γραφεία, γελιέστε»: Το σκληρό tweet του Μπογδάνου που έγινε viral (Pics)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.