Χάρης Βαρθακούρης: H πρώτη δήλωση μετά τον σάλο στο «Βig Brother»

Αυτή ήταν η «αμοιβή» του Χάρη Βαρθακούρη για το Big Brother (Pic)

Tι απάντησε ο ίδιος σε σχετική ερώτηση.

Μετά την ολοκλήρωση του τελικού του Big Brother, τον οποίο κέρδισε η Άννα Μαρία μέσα σε συναισθηματική και ψυχολογική φόρτιση, όλοι οι συντελεστές κάνουν ένα διάλειμμα από τις τηλεοπτικές τους υποχρεώσεις αλλά κάποιοι από αυτούς παραμένουν ενεργοί στα social media.

Ένας από αυτούς, ο Χάρης Βαρθακούρης, αποφάσισε να επικοινωνήσει στα social media με τους ακόλουθούς του και τους ζήτησε να του κάνουν προσωπικές ερωτήσεις μέσα από την εφαρμογή των insta stories.

Όπως συμβαίνει πολλές φορές σε τέτοιες περιπτώσεις κάποια από τις ερωτήσεις στράφηκε γύρω από τις οικονομικές απολαβές του μέσα από το δημοφιλές ριάλιτι. Μάλιστα η ερώτηση ήρθε λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη για τα ποσά που έπαιρναν οι παίκτες του «Μεγάλου Αδερφού».

«Τι μισθό πήρες για την παρουσίαση του Big Brother (after taxes);» ρώτησε ο διαδικτυακός ακόλουθος του παρουσιαστή με τον ίδιο να δίνει μια χιουμοριστική και μάλλον διπλωματική απάντηση αφού δεν ήθελε να αποκαλύψει δημόσια το πραγματικό ποσό του συμβολαίου του.

Ο Χάρης Βαρθακούρης απάντησε «Πληρώθηκα με κουπόνια Σκλαβενίτη και 8 ζευγάρια κάλτσες Πουρνάρα (Ανά επεισόδιο)», κλείνοντας έτσι το θέμα δείχνοντας ότι δεν είναι πρόθυμος να αποκαλύψει διαδικτυακά τις οικονομικές του απολαβές από την παραγωγή του ΣΚΑΪ.

 

Αυτή ήταν η «αμοιβή» του Χάρη Βαρθακούρη για το Big Brother (Pic)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.