«Από ιατρικό λάθος»: Πέθανε ο δημοσιογράφος Αναστάσης Δαφνής σε ηλικία 30 ετών

«Από ιατρικό λάθος»: Πέθανε ο δημοσιογράφος Αναστάσης Δαφνής σε ηλικία 30 ετών

Μια τραγική είδηση.

Μια είδηση που παγώνει το αίμα έγινε γνωστή πριν από λίγες ώρες έπειτα από ανάρτηση στο facebook της δημοσιογράφου, Μάγδας Τσέγκου.

Ο 30χρονος δημοσιογράφος Αναστάσης Δαφνής δεν είναι πια μαζί μας, καθώς μετά από μια μεγάλη περιπέτεια, δεν κατόρθωσε να βγει νικητής στην πιο μεγάλη μάχη για τη ζωή του.

Η Μάγδα Τσέγκου στην ανάρτησή της κάνει λόγο για ιατρικό λάθος, αφήνοντας πλήθος ερωτημάτων να αιωρείται. Αναλυτικά η ανάρτησή της:

«Έτσι ξαφνικά, όπως μπήκε στις ζωές μας και τις ομόρφυνε με την καλοσύνη του, με το μόνιμο χαμόγελό του, με την αισιοδοξία του, έφυγε σήμερα το πρωί ο δημοσιογράφος Αναστάσης Δαφνής. (…) Η αλήθεια είναι πως ο αγαπημένος μας πέρασε πολύ δύσκολα, πάρα πολύ δύσκολα και αυτό το ξέρει μόνο η μητέρα του και ελάχιστοι Φίλοι. Τα πώς και τα γιατί θα τα βρούμε στην πορεία.

Έφυγε από λάθος γιατρών, αυτό μόνο προς το παρόν! Η δικαιοσύνη θα έχει τον λόγο στο μέλλον γιατί πήγε άδικα. Εύχομαι από καρδιάς κουράγιο σε όλους όσους τον αγαπήσαμε και θα τον αγαπάμε. Όμως πιο πολύ στην κυρία Λίτσα».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.