Στην κορυφή ο ΣΚΑΪ: Τι έδειξαν οι μετρήσεις ακροαματικότητας

Αλλοι απλήρωτοι, άλλοι εξοφλημένοι

Στα άδυτα ενός ερτζιανού μέσου…

Δεν λείπουν, και πρόωρα μάλιστα, τα προβλήματα από νεόκοπο ραδιοφωνικό σταθμό και, δη, ειδικού προγράμματος. Ως πληροφορήθηκε ο Media Insider, υπάρχει μια ανισομέρεια, μια ανομοιογένεια αν θέλετε στις πληρωμές μισθών και συμβάσεων και μάλιστα σε ένα Μέσο που έχει μείνει ήδη πολύ πίσω στις καταβολές των χρημάτων.

Επί παραδείγματι, η μεσημεριανή ζώνη, που προμοτάρεται (εμπορικά) ως η καλύτερη του εν λόγω νεόκοπου σταθμού, έχει εξοφληθεί. Πλήρως και εγκαίρως.

Αντιθέτως, τόσο η, με μεγάλη ακροαματικότητα, βραδινή ζώνη όσο κι άλλοι παραγωγοί αλλά και εξωτερικοί συνεργάτες, αναμένουν την καταβολή του… Οκτωβρίου, μισού ή ολόκληρου. Μερικοί πάντως έχουν πάρει και μισό Νοέμβριο ενώ έχουν καταβληθεί πλήρως και οι μισθοί των παραγωγών της στοιχηματικής εκπομπής.

Εννοείται πως η εν λόγω ανισομέρεια έχει δημιουργήσει ήδη σημαντικά προβλήματα και κάκιστο κλίμα ανάμεσα στους παραγωγούς του σταθμού, ο οποίος ωστόσο τελευταία προχώρησε σε λίγες, αλλά νέες όμως, συμφωνίες με παραγωγούς.

«Δεν βγαίνει το μαγαζί με αυτή την οικονομική πολιτική» μας είπε γνώστης των θεμάτων, που εκτιμά ότι μέχρι τις αρχές Μαρτίου τουλάχιστον έξι ή επτά, απλήρωτοι, παραγωγοί και μάλιστα «ηχηρά» ονόματα, θα παραιτηθούν.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.