Σε άνοδο ο ΣΚΑΪ, σε ελεύθερη πτώση τα αθλητικά ραδιόφωνα

Σε άνοδο ο ΣΚΑΪ, σε ελεύθερη πτώση τα αθλητικά ραδιόφωνα

Οι αριθμοί δεν ψεύδονται…

Πτώση – σε ακροαματικότητα- κατέγραψαν οι περισσότεροι ραδιοσταθμοί, παρά την καραντίνα και το «Μένουμε Σπίτι», ως έδειξαν οι διμηνιαίες ακροαματικότητες της MRB και της Global Link, το διάστημα από τις 9 Μαρτίου ως τις 17 Μαΐου.

Κερδισμένος κατά τη διάρκεια της έξαρσης του κορωνοϊού στη χώρα μας, ήταν ο ΣΚΑΪ (στη φωτό, η παραγωγός Χριστίνα Βίδου) συγκεντρώνοντας 11,3% -ο μόνος με διψήφιο ποσοστό- με άνοδο 1,3 μονάδων. Ετερος κερδισμένος, στην κατάταξη αυτή τη φορά, ήταν ο Real FM που από την 10η θέση «σκαρφάλωσε» στην 4η, με μικρή άνοδο στο μερίδιό του (8,1%, +0,1%).

«Πρεμιέρα» έκανε στις μετρήσεις ο Θέμα FM και ήταν στην 35η θέση και με 1,2% (επί συνόλου 39 σταθμών), σίγουρα θα τα πάει καλύτερα.

Αναμενόμενο, τα μερίδια των μουσικών έπαθαν… καθίζηση, ενδεικτικά ο Sfera που έχασε περίπου 3 μονάδες. Στο ίδιο μοτίβο και τα αθλητικά ραδιόφωνα: ο Σπορ FM (4,1%, 18η θέση) έχασε 2,2 μονάδες, η ΕΡΑ Σπορ (32η θέση, 2,1%) έχασε 1,1% και ο Sport24 Radio 103.3… έκλεισε εντελώς, για λόγους όμως που δεν σχετίζονται απόλυτα με την πανδημία.

Σε άνοδο ο ΣΚΑΪ, σε ελεύθερη πτώση τα αθλητικά ραδιόφωνα

Τι ακροαματικότητα είχε ο αθλητικός σταθμός της 24Media από τις 9 ως τις 27 Μαρτίου; Μόλις 1,6%, από το 4% που ήταν.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.