Γιώργος Τράγκας: «Ο Μητσοτάκης ζήτησε να με απομακρύνουν από τα Παραπολιτικά» (Vid)

Γιώργος Τράγκας: «Ο Μητσοτάκης ζήτησε να με απομακρύνουν από τα Παραπολιτικά» (Vid)

Τα είπε, με ονόματα και διευθύνσεις…

Πρεμιέρα στον ραδιοσταθμό Ελλάδα 94.3 έκανε σήμερα ο Γιώργος Τράγκας και παράλληλα ανακοίνωσε ότι ξεκινά συνεργασία με την εφημερίδα «Δημοκρατία».

Βεβαίως, δεν θα μπορούσε να μην απαντήσει στα ερωτήματα των ακροατών: γιατί, τελικά, τον… έφυγαν από τον Παραπολιτικά FM. Και ο γνωστός παραγωγός δεν μάσησε τα λόγια του.

«Είχα σχέση με τον πατέρα του σημερινού πρωθυπουργού, τον Κωνσταντίνο, παρά την κριτική που του άσκησα την περίοδο 1990-93, τότε που ήμουν στον ΣΚΑΪ. Η πρώτη παρέμβαση στα Παραπολιτικά έγινε όταν έγραψα ένα ήπιο κείμενο για τη Μαρέβα, τη σύζυγο του πρωθυπουργού (…).

Έμαθα ότι ο Μητσοτάκης ζήτησε να με απομακρύνουν από τα Παραπολιτικά, να διακόψουν κάθε σχέση μαζί μου. Επενέβη και ζήτησε να φύγω. Οι ιδιοκτήτες μου είπαν δεν πάει άλλο “θείε” να τελειώσουμε. Θείο με λένε, κι επειδή το κατάλαβα, και επειδή έχω αντισώματα σε τέτοιες καταστάσεις, είπα ναι ας το τελειώνουμε».

Ο Τράγκας μίλησε και για τους άμεσους συνεργάτες του Βαγγέλη Μαρινάκη στα Παραπολιτικά (εφημερίδα, site και ραδιοσταθμός). Και υπενθύμισε ότι ο Γιάννης Κουρτάκης υπήρξε μαθητής του στην εφημερίδα «Χώρα» και πως «εγώ τον έβγαλα στο επάγγελμα και του έδωσα τη στήλη των παραπολιτικών στο κυριακάτικο φύλλο. Ικανός ρεπόρτερ εξελίχτηκε σε εκδότη και μάλιστα σε ισχυρό εκδότη επί ημερών Μητσοτάκη».

Για τον Παναγιώτη Τζένο, διευθυντή του συγκροτήματος, είπε ότι «υπήρξε κι αυτός μαθητής μου. Είχα ανιχνεύσει ότι είχε δυνατότητες. Ηταν αρκετός μορφωμένος, τον θεωρούσα κι αυτόν μαθητή μου και ανιψιό μου, όπως συνηθίζω να λέω. Μάλιστα τον πάντρεψα κιόλας».

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.