Έρχεται ο Syriza.tv, τα πρώτα ονόματα

Κι όμως, ο… Μωυσής έστειλε εξώδικο στον ΣΥΡΙΖΑ

Μια, πραγματικά, αστεία ιστορία.

Στο πασίγνωστο, πια, σποτάκι του ΣΥΡΙΖΑ, που έγινε viral (από αποθεωτικά αλλά και άκρως επικριτικά σχόλια) και τα βάζει με τους δημοσιογράφους ελέω της καμπάνιας της Νέας Δημοκρατίας για το «Μένουμε Σπίτι», υπάρχει και μια αναφορά στο «ο Μωυσής μας».

Δεν βγήκε… τυχαία. Αρθρογράφος είχε προ καιρού χαρακτηρίσει ως… Μωυσή τον Κυριάκο Μητσοτάκη (ναι, δεν κάνουμε πλάκα) επειδή η Ελλάδα τα πήγε καλά με την πανδημία και τα περιοριστικά μέτρα.

Κι όμως, ο Μωυσής υπάρχει! Πρόκειται για τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Μωυσή, διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού Radio North 98, που απέστειλε εξώδικο στον ΣΥΡΙΖΑ και ζητεί την απόσυρση του σποτ για τις χρηματοδοτήσεις στα ΜΜΕ.

Κι όμως, ο… Μωυσής έστειλε εξώδικο στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο παραγωγός κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Βόρειος Αντίκτυπος», είχε υποστηρίξει ότι «η Κουμουνδούρου τσουβαλιάζει όλους τους δημοσιογράφους και μας κατηγορεί ότι είμαστε εξαγορασμένοι από την κυβέρνηση. Προφανώς δεν ισχυρίζομαι, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έβαλε στο στόχαστρο προσωπικά εμένα.

Ωστόσο, επειδή δεν είναι υποχρεωμένοι όλοι οι θεατές του spot να γνωρίζουν ή να μαντεύουν τον συνειρμό που επιχειρεί ο ΣΥΡΙΖΑ με τη χρήση και αναφορά του ονόματος Μωυσής, αποδεικνύεται πως οι φαινομενικά αστείες συμπτώσεις, μπορεί να έχουν πολύ σοβαρές επιπτώσεις».

Όντως…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.